Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59765
Players nickname
Djolee Trapstar
Suspect ID
67906, 8979, 49637
Date of violation
Dec 23, 2024
Time of violation
18:25
Proofs
https://youtu.be/6sU5txjsxJY

fila

Player
Player
u pov se vidi kako me 3 mozda cak i vise clanova nacionalne garde pucaju bez brojanja i bez izdatog razloga te me onda pokusavaju vezati

fila

Player
Player
sta to tocno radimo? i kako bilo sta opravdava pucanje bez razloga na nevine gradjane los santosa od strane ruke nacionalne garde koja bi trebala da ih zastiti

Djordje Sapphire

Player
Player
sta to tocno radimo? i kako bilo sta opravdava pucanje bez razloga na nevine gradjane los santosa od strane ruke nacionalne garde koja bi trebala da ih zastiti
kazu meni da ih je neko pucao iz vagos hqa zato posalji pov od kad si ih prvi put video i gde si priso da se vidi da to nisi ti i tvoj drug kad vec mg-ate

Joe Ninthstreet

Player
Player
u pov se vidi kako me 3 mozda cak i vise clanova nacionalne garde pucaju bez brojanja i bez izdatog razloga te me onda pokusavaju vezati
Nalazis se u getu, stojis sam pored 10+ state-ovaca i to sa oruzijem i ocekujes cvece ne razumem?

fila

Player
Player
mi smo dosli da se slikamo sa njima, a onda su nas izpucali bez brojanja
kao sto vidis ovde nije geto i nije ih 10+, pogledaj bolje prije nego sto kazes nesto
evo pov od pocetka za opoziciju:

Milance69420

Player
Player
kao sto vidis ovde nije geto i nije ih 10+, pogledaj bolje prije nego sto kazes nesto
sliko si se ti na mom kurcu, uz duzno postovanje, sportski pozdrav

Djordje Sapphire

Player
Player
a najjace to bi opalio metak na njih 8 samo da nije skontao na nije geto a jeste...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom