By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kazu meni da ih je neko pucao iz vagos hqa zato posalji pov od kad si ih prvi put video i gde si priso da se vidi da to nisi ti i tvoj drug kad vec mg-atesta to tocno radimo? i kako bilo sta opravdava pucanje bez razloga na nevine gradjane los santosa od strane ruke nacionalne garde koja bi trebala da ih zastiti
Nalazis se u getu, stojis sam pored 10+ state-ovaca i to sa oruzijem i ocekujes cvece ne razumem?u pov se vidi kako me 3 mozda cak i vise clanova nacionalne garde pucaju bez brojanja i bez izdatog razloga te me onda pokusavaju vezati
sliko si se ti na mom kurcu, uz duzno postovanje, sportski pozdravmi smo dosli da se slikamo sa njima, a onda su nas izpucali bez brojanja
kao sto vidis ovde nije geto i nije ih 10+, pogledaj bolje prije nego sto kazes nesto
evo pov od pocetka za opoziciju:
a najjace to bi opalio metak na njih 8 samo da nije skontao na nije geto a jeste...mi smo dosli da se slikamo sa njima, a onda su nas izpucali bez brojanja
kao sto vidis ovde nije geto i nije ih 10+, pogledaj bolje prije nego sto kazes nesto
evo pov od pocetka za opoziciju: