Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
428874
Players nickname
chivass black
Administrators nickname
Mazhor pluxury
Date
Dec 22, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/unban-428872-T0jxbih

salihern08

Player
Player
Hey admin hello, on the day of the gc event I was afk for a short while and had to leave my house. When I returned home within 30 minutes I was surprised to see that I was banned for 60 days Thats why I chose to write to you and ask you to think about this matter Please lift my ban Im a new player not too old

salihern08

Player
Player
Hey admin merhaba, gc etkinliğinin olduğu gün kısa bir süre afk kaldım ve evimden ayrılmak zorunda kaldım. 30 dakika içinde eve döndüğümde 60 gün boyunca yasaklandığımı görünce şaşırdım. Bu yüzden size yazmaya ve bu konuyu düşünmenizi istemeye karar verdim. Lütfen yasağımı kaldırın. Ben yeni bir oyuncuyum, çok yaşlı değilim.
Admin, Umarım bu mesaj size iyi ulaşır. GC etkinliği sırasında aldığım 60 günlük yasaklamaya itiraz etmek için yazıyorum. Ne yazık ki, bilgisayarımın başından kısa bir süreliğine uzaklaşmak ve evimden ayrılmak zorunda kaldım. Yaklaşık 30 dakika sonra geri döndüğümde, hesabımın yasaklandığını görünce çok şaşırdım. Yeni bir oyuncu olarak, hala oyunun kurallarını ve dinamiklerini öğrenme sürecindeyim. Size herhangi bir kötü niyetim olmadığını temin etmek istiyorum ve yaşanmış olabilecek herhangi bir yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgünüm. Lütfen kararınızı yeniden gözden geçirmenizi ve bana bir şans daha vermenizi rica ediyorum. Kurallara uymaya ve topluluğa olumlu katkıda bulunmaya kararlıyım. Durumumu incelemek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Sizden en kısa sürede haber bekliyorum. Saygılarımla, CHIVASS BLACK

salihern08

Player
Player
Admin, Umarım bu mesaj size iyi ulaşır. GC etkinliği sırasında aldığım 60 günlük yasaklamaya itiraz etmek için yazıyorum. Ne yazık ki, bilgisayarımın başından kısa bir süreliğine uzaklaşmak ve evimden ayrılmak zorunda kaldım. Yaklaşık 30 dakika sonra geri döndüğümde, hesabımın yasaklandığını görünce çok şaşırdım. Yeni bir oyuncu olarak, hala oyunun kurallarını ve dinamiklerini öğrenme sürecindeyim. Size herhangi bir kötü niyetim olmadığını temin etmek istiyorum ve yaşanmış olabilecek herhangi bir yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgünüm. Lütfen kararınızı yeniden gözden geçirmenizi ve bana bir şans daha vermenizi rica ediyorum. Kurallara uymaya ve topluluğa olumlu katkıda bulunmaya kararlıyım. Durumumu incelemek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Sizden en kısa sürede haber bekliyorum. Saygılarımla, CHIVASS BLACK
Admin,

I hope this message finds you well. I’m writing to appeal the 60-day ban I received during the GC event. Unfortunately, I had to step away from my computer briefly and leave my house. When I returned about 30 minutes later, I was very surprised to find that my account had been banned.

As a new player, I am still in the process of learning the rules and dynamics of the game. I want to assure you that there was no ill intent on my part, and I deeply regret any misunderstanding that may have occurred.

I kindly ask you to reconsider your decision and give me another chance. I am committed to following the rules and contributing positively to the community.

Thank you for taking the time to review my situation. I look forward to hearing back from you soon.

Best regards,
CHIVASS BLACK

Status
Not open for further replies.
Top Bottom