Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59765
Players nickname
Djolee Trapstar
Suspect ID
4692
Date of violation
Dec 23, 2024
Time of violation
18:39
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LEsgrpnD88Y

dolariukripti

Player
Player
Izvolite id 59765 Djolee Trapstar me ucenjuje i da mu dam pare da bi povukao zalbu... ja pre svega kada sam rekao za poklon pokusao sam da mu dam ali nisam mogao te sam rekoa da sam vec dao i on me je okacio zbog toga te me psuje na duskordu i kaze kako je milioner a prodao se za jedan poklon...
ocigledno lik pokusava da nabije blacklistu mom drugu djoletu, tvoj discord se jasno vidi na tvom profilu

dolariukripti

Player
Player
sta pricas ti? to je od prosle godine lice aj ne zajebavaj se previse ja cu sada okaciti i tebe i njega i tjt za to da mi trazite pare ucenjujete da bi povukli zalbu an mene za ovo vam ide perma ban zauvek
HAHAHH brate okaci i mene i njega slobodono, nek admin team vodi istragu, samo ce pronaci da si ti prekrsio 1.3 i da ides na dozivotni odmor, nmvz sto je od prosle godine discord ti idalje vazi i jos ti pise tvoj id u pronouns, ili je neki random griefer ili neki tvoj sa drugog accounta pokusao da nabije blacklistu zato sto ces ti dobiti permu za skem, pa malo iz osvete razumes

Valentino Black

Player
Player
Ja nisam nikog skemao nisu to patike ili nesto legendarno niti bilo sta to je ono sto moze svaki igrac dati free i dobiti free tako da ono pozdrav okacio sam za to sto si mi trazio 5 miliona da bi ti povukao zablu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom