Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje citerima i ban evaiderima | Familija Ghost

Your ID
39149
Players nickname
Martin Madrazo
Suspect ID
15014
Date of violation
Dec 23, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com

Pera Mintz

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo imam primedbu na familiju Ghost koju drzi Martin Madrazo | 15014 gde je doveo engleze koji koriste citove i koji krse pravila servera ja bih zamolio administraciju da to dobro pregleda. Neka od imena tih engleza su Krix Exile, Kiko koji je banovan za konstantno krsenje pravila i jos mnogo citera sa en servera i ban evaidera. Jos jednom bih zamolio da se to dobro pregleda jer nije u redu prema svima nama da nam citeri uzimaju evente. Proverite G.P. 1.1 i 1.4 jer skoro svi u njegovom famu ban evaid-aju. Molim da im se skine Neformalna jer nema smisla da citeri uzimaju evente

Hvala unapred.​

Last edited:

Maranzano1

Player
Player
ghost exile

66421​

je citer takodje cituje na serveru vec 2-3 meseca i niko da ga pc checka a neke tamo npceve redovno pc checkaju

Kiko Smith

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo imam primedbu na familiju Ghost koju drzi Ibro Gabela | 33702 gde je doveo engleze koji koriste citove i koji krse pravila servera ja bih zamolio administraciju da to dobro pregleda. Neka od imena tih engleza su Krix Exile, Kiko koji je banovan za konstantno krsenje pravila i jos mnogo citera sa en servera i ban evaidera. Jos jednom bih zamolio da se to dobro pregleda jer nije u redu prema svima nama da nam citeri uzimaju evente.

Hvala unapred.​
Brate vi jos mislite da ja igram jao kakvi ste vi fam boys jaoo

Kiko Smith

Player
Player
jel smo mi debili il nas tovaris
i uopste ti se ne cuje glas kako kazes da si hitan
Decko napalili ste se na ghost kad vas neko pocne ubijati po eventima odma se radi preko foruma nemozete winati od ljude evente i odma forum isto je i sa EBK sta radite

Pera Mintz

Player
Player
Decko napalili ste se na ghost kad vas neko pocne ubijati po eventima odma se radi preko foruma nemozete winati od ljude evente i odma forum isto je i sa EBK sta radite
sto odajes poziciju kiko

kad budes imao muda da dodjes i da kazes nemam cit dodji 1v1 onda mozes da se obracas a sve dok imas cit ti si 0

Top Bottom