Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58043
Players nickname
Matija haliky
Suspect ID
47785
Date of violation
Dec 24, 2024
Time of violation
18:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=foyK9tnPSDM

Pav1e

Player
Player
hahahahaha idi jos malo plivaj po vodu na mape za inf da winas
nisam hteo decka da sramotim po forumu iz postovanja al posto se tu pravi pametan morao sam… hvali se kako menja rockstar korsti vpn i ostala sranja ovo je stvarno sramota misli da je pametan a svi znamo da mu je novi akaunt Babic Mile al dobro i njega ce da se resimo. Kiko brate dosli smo da igramo igrici lepo znao si sta radis i znao si sta su posledice i sad ne mozes da prihvatis to da vise nisi dobrodosao ovde pa banevejdujes, na tvom da sam mestu i ja bih to radio to je instiktivno, na kraju svi shvate da nema poente vise to da rade i batale igricu samo cekam kada ces to da shvatis. Nemoj da spustas glavu doduse danas sam sreo kimija rubirozu na mislim da je rekao 23 akauntu u areni kako moli za pare za rentu, ima i gorih od tebe.

Christos Rubiroza

Player
Player
nisam hteo decka da sramotim po forumu iz postovanja al posto se tu pravi pametan morao sam… hvali se kako menja rockstar korsti vpn i ostala sranja ovo je stvarno sramota misli da je pametan a svi znamo da mu je novi akaunt Babic Mile al dobro i njega ce da se resimo. Kiko brate dosli smo da igramo igrici lepo znao si sta radis i znao si sta su posledice i sad ne mozes da prihvatis to da vise nisi dobrodosao ovde pa banevejdujes, na tvom da sam mestu i ja bih to radio to je instiktivno, na kraju svi shvate da nema poente vise to da rade i batale igricu samo cekam kada ces to da shvatis. Nemoj da spustas glavu doduse danas sam sreo kimija rubirozu na mislim da je rekao 23 akauntu u areni kako moli za pare za rentu, ima i gorih od tebe.
Sta fali Kimiju?

Kiko Smith

Player
Player
Lepo te naucio brando vidim

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtevm POV sa eventa od Igrača ID: 47785. Imate rok da dostavite POV 12h.

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Na povu se ne vidi ništa sumljivo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom