Zamoleti cu Pov samo da vidim kako je on znao da sam ja tamo i kako on mene kroz zidove pogadja.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pricas ljudima da si pao za ilegalni rev a pao si za cheat...nemas ruke decko to je problem
xd barem ne moram da ban evaduem i ne treba mi cheat da bi mogao da igram kao ti i ti tvoji "illegalni revovi"nemas ruke decko to je problem
hahahahaha idi jos malo plivaj po vodu na mape za inf da winaspricas ljudima da si pao za ilegalni rev a pao si za cheat...
mislim da si dobio ban za G.P. 1.1Admin koji bude pregledao zalbu samo neka uspori snimak, cist Bag Abuse, switcha sa reva na ar u rolu.
Nisam dobio ban već blmislim da si dobio ban za G.P. 1.1
nisam hteo decka da sramotim po forumu iz postovanja al posto se tu pravi pametan morao sam… hvali se kako menja rockstar korsti vpn i ostala sranja ovo je stvarno sramota misli da je pametan a svi znamo da mu je novi akaunt Babic Mile al dobro i njega ce da se resimo. Kiko brate dosli smo da igramo igrici lepo znao si sta radis i znao si sta su posledice i sad ne mozes da prihvatis to da vise nisi dobrodosao ovde pa banevejdujes, na tvom da sam mestu i ja bih to radio to je instiktivno, na kraju svi shvate da nema poente vise to da rade i batale igricu samo cekam kada ces to da shvatis. Nemoj da spustas glavu doduse danas sam sreo kimija rubirozu na mislim da je rekao 23 akauntu u areni kako moli za pare za rentu, ima i gorih od tebe.hahahahaha idi jos malo plivaj po vodu na mape za inf da winas
Sta fali Kimiju?nisam hteo decka da sramotim po forumu iz postovanja al posto se tu pravi pametan morao sam… hvali se kako menja rockstar korsti vpn i ostala sranja ovo je stvarno sramota misli da je pametan a svi znamo da mu je novi akaunt Babic Mile al dobro i njega ce da se resimo. Kiko brate dosli smo da igramo igrici lepo znao si sta radis i znao si sta su posledice i sad ne mozes da prihvatis to da vise nisi dobrodosao ovde pa banevejdujes, na tvom da sam mestu i ja bih to radio to je instiktivno, na kraju svi shvate da nema poente vise to da rade i batale igricu samo cekam kada ces to da shvatis. Nemoj da spustas glavu doduse danas sam sreo kimija rubirozu na mislim da je rekao 23 akauntu u areni kako moli za pare za rentu, ima i gorih od tebe.
Lepo te naucio brando vidimnisam hteo decka da sramotim po forumu iz postovanja al posto se tu pravi pametan morao sam… hvali se kako menja rockstar korsti vpn i ostala sranja ovo je stvarno sramota misli da je pametan a svi znamo da mu je novi akaunt Babic Mile al dobro i njega ce da se resimo. Kiko brate dosli smo da igramo igrici lepo znao si sta radis i znao si sta su posledice i sad ne mozes da prihvatis to da vise nisi dobrodosao ovde pa banevejdujes, na tvom da sam mestu i ja bih to radio to je instiktivno, na kraju svi shvate da nema poente vise to da rade i batale igricu samo cekam kada ces to da shvatis. Nemoj da spustas glavu doduse danas sam sreo kimija rubirozu na mislim da je rekao 23 akauntu u areni kako moli za pare za rentu, ima i gorih od tebe.
Yakuzu obicno karaju ban evaderi, pa im smeta uvekLepo te naucio brando vidim