Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65890
Players nickname
X
Suspect ID
18444|11148
Date of violation
Dec 24, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/embed/LPylxhN5oMA

Urke Murinjoo

Player
Player
ja sam dosao do ovog lica pitao ga za legitimaciju on me tu lepo isposovao i vezao tada je dosao drugi kolega i vodili su me u podrum sve imate na povu a ja sam danas promenio ime i dobijam dosije bez razloga a to lice kao drzavni sluzbenik mi trebalo imati upaljenu kamericu i snimak hapsenja 48h i razlog hapsenja

Joe Ninthstreet

Player
Player
ja sam dosao do ovog lica pitao ga za legitimaciju on me tu lepo isposovao i vezao tada je dosao drugi kolega i vodili su me u podrum sve imate na povu a ja sam danas promenio ime i dobijam dosije bez razloga a to lice kao drzavni sluzbenik mi trebalo imati upaljenu kamericu i snimak hapsenja 48h i razlog hapsenja
Uradio si CL na kraju....... mislim da bi bolje bilo da povuces zalbu jer nista nije prekrseno i sve je odradjeno po PS-u 😃

Joe Ninthstreet

Player
Player
I takodje zamolio bih te da pustis ceo POV od pocetka situacije a ne tu gde si palio bandicam koji je inace zabranjen :)

Joe Ninthstreet

Player
Player
HAHAHAHAH TI kao drazni sluzbenik bi trebao imat kamericu upaljenu od poceka ja imam ovoilko a ako ti imas snimak hapsenja kloji trebas drazti 48h
To je IC stvar na koju mozes da se zalis GOV-u a ovo sto kacis je OOC stvar za koju ti je potreban CEO POV to znaci od pocetka situacije pa do samog kraja........

Urke Murinjoo

Player
Player
HAHAHAHAH TI kao drazni sluzbenik bi trebao imat kamericu upaljenu od poceka ja imam ovoilko a ako ti imas snimak hapsenja kloji trebas drazti 48h
ja bi trazio da pokazes jer si duzan da pokazes a razlog hapsenja mi samo reci pitamnje dali mogu dobiti vasu legitimaciju

Drasko

Player
Player
Jel ti zao sto si npc mali i sto ti je ID veci od broja telefona? Okaci ceo pov i stavi kad si uradio cl na kraju :)

Urke Murinjoo

Player
Player
To je IC stvar na koju mozes da se zalis GOV-u a ovo sto kacis je OOC stvar za koju ti je potreban CEO POV to znaci od pocetka situacije pa do samog kraja.
lice hapsili ste me za kz 3.5 od akd je to trazenje legitimacije ti si vec dobio zalbu govu a imam video fail rp koji je postav;jen

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format. Procitajte pravila za podnosenje zalbe.

Rok 6h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom