Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Unban appeal G.P 1.4 | Niko Salamanca

Your ID
7661
Players nickname
Miha Berlusconi
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Dec 23, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/1eqeJT2

mihajlo250

Player
Player
Postovana administracijo,

Dobio sam danas ban za G.P 1.4 id 7661 davno sam usao prvi put na server i od tada sam bio samo jednom okacen i nisam krsio pravila. Pre godinu dana sam imao oko 5 godine u gradu i nisam znao pravila pa su me drugari koji takodje tada nisu znali da je to zabranjeno pitali da im napravim nalog jer nisu na njihovom kompjuteru mogli vise. To su nalozi id 61256 i 61638. Oni su braca koja igraju na istom kompjuteru i obojica su na po jednom zaboravili sifre i jednom su dobili ban. Ja nikada nisam za sebe napravio twink, uvek sam koristio ovaj nalog, jer nisam imao banove i nije bilo razloga, nikada ja nisam kacio kao ni oni mene igram iskljucivo iz zabave i nije mi cilj bio da kacim. Smatram da ovim takodje nisam ostetio samo sam hteo da im pomognem. U poslednje vreme nisam uopste aktivan zbog skole i cekao sam ovaj raspust da malo vise igram ali me je prvog dana ovo docekalo. Nas trojica smo dosta vremena proveli igrajuci zajedno i bilo bi lepo kada kada biste nas pustili da igramo i tokom ovih praznika i kasnije. Nadam se da cete mi makar smanjiti kaznu jer sam opet ponavljam igrac koji ne krsi pravila. I izvinjavam se na krsenju ovog pravila.

Top Bottom