Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46286
Players nickname
Beli Nexon
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 24, 2024
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/Oft0Rp6fRvc

Belii Nexon

Player
Player
Dobar dana Mujo/Abrahame. Prije 8 dana dobio sam ban od strane RAGE MP iz nepoznatog razloga. kada sam upalio pc krenio sam paliti GRAND RP LAUNCHER i zatim mi je sve normalno ulazilo do kada mi se krenilo ulogirati tada me je RAGE MP banovao ne znam zažsto.Iskreno mi je jako žao zbog toga i nedostaje mi igranje i druženje s drugovima na ovome projektu. Molio bih te da m daš još jednu šansu jer ne želim izgubiti drugare, svoje vrijeme i trud što sam uložio.

Ako je potrebno prihvaćam money wipe samo da se vratim na projekt .

ovdje sam stavio pov svega toga od paljenja pc-a do trenutka kada me je blokirao RAGE MP Na pov-u se jasno vidi vrijeme paljena granda 17.12.2024. u 7:06 i vrijeme blokiranja od strane RAGE MP 17.12.2024. u 7:08Ja iskreno ne znam razlog bana jer u ništa nisam ulazio prije toga niti sam imao išta što ne podržava grand

Ako je potreban money wipe PRIHVAĆAM samo da se vratim na ovaj projekat, jer ne želim izgubiti svoje drugare i svo svoje vrijeme i trud

Status
Not open for further replies.
Top Bottom