Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
20582
Players nickname
Tao ZeDong
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 27, 2022
Time
00:00
Proofs
xxx

HariTrel

Player
Player
Još malo pa će biti 2 godine od kad sam dobio Blacklist zbog toga što sam napravio žalbu s privlačnim naslovom, te stavio IP grabber kao dokaz.
Sad kad sam malo odrastao svjestan sam svoje greške, te se izvinjavam na istoj. Sada sam svjestan koliko je to ozbiljna stvar bila, te je reakcija Muje bila i više nego prikladna za takvu situaciju. Čak sam mu poslije lagao da to nisam bio ja, te se još više izvinjavam za to. Bio sam glupo dijete kojemu je sve bilo smiješno, te bih se volio vratiti na projekat da igram i da se tu i tamo zabavim. Pristajem na money wipe, te na upozorenje da s idućom greškom letim sa servera, bez mogućnosti oproštaja, to mi je bila prva i jedina greška.

1.Razlozi zašto sam to napravio:
- bio sam glupo dijete
- nisam bio svjestan da je uzimanje tuđeg IP-a ozbiljna stvar, te sam to doživljavao kao neku šalu/meme
- kao glupom dijetetu mi je sve bilo smiješno, pa čak i ovo (nisam mislio načiniti bilo kakvu štetu)

2.Razlozi zašto želim unban:
- Gledao sam nedavno youtubere, uključujući i MEDIJU (Mudja) kako igraju na ovom projektu, te mi se čini zabavno
- Imam starih prijatelja koji još uvijek igraju na projektu
- Htio bih igrati RP, te mi se ovo čini kao najbolji projekat za mene, ne bih htio isprobavati ništa drugačije od ovoga

3.Razlozi zašto bi ste mi izašli u susret:
- Više nisam ista osoba kao prije, a i to mi je bila jedina velika greška koju sam učinio
- Razumijem se u RP na ovom projektu, te moje iskustvo u ranim trenutcima projekta bi doprinjelo istom u smislu RP-a i iskustva drugih igrača koji imaju interakciju samnom
- Izvinjavam se zbog moje greške, te vam obećajem da više ikad se ništa slićno neće ponoviti

HariTrel

Player
Player
Htio bih nadodati da je moj mlađi brat igrao na Grandu Prije mene pod ID-em 11004, te nalog nije moj main, već je 20582 moj main, a to vam mogu potvrditi sljedeći igrači koji su imali interakcije u RP-u sa nama obojicom:

- Patrik Pesic (Organizacija Ballas - Januar 2022 za 11004, te Organizacija Ballas (Mandat Jovan Zancudo), Familija Rozi Panteri, Familija Gambino Family za 20582)
- Djole Bumbar - (Poznanstvo u RP-u0 za 11004, te isto za 20582)
- te ostali igraci koji bi mogli to da potvrde ako naidju na ovu zalbu
20582 imena: TaoZedong, Vladimir Perich, Stanko Prodanovic
11004 ime: Hari Miller

Kontaktiorao sam oba igraca.

Delkan

Player
Player
Bio sam u familiji Rozi Panteri i sječam se oba accounta, 20582 i 11004 definitivno nisu ista osoba što se raspoznaje ne samo po glasu nego i po načinu igre i razine interakcije sa projektom.
Smatram da svako zaslužuje drugu šansu pogotovo nakon toliko vremena.

HariTrel

Player
Player
Bio sam u familiji Rozi Panteri i sječam se oba accounta, 20582 i 11004 definitivno nisu ista osoba što se raspoznaje ne samo po glasu nego i po načinu igre i razine interakcije sa projektom.
Smatram da svako zaslužuje drugu šansu pogotovo nakon toliko vremena.
Jesi li još uvijek u kontaktu s nekim drugim članovima te familije? To bi mi mnogo pomoglo.

Top Bottom