Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje Citerima | Yeagers Institution

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16131
Players nickname
Yeagers
Suspect ID
67422
Date of violation
Dec 18, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/LL5_15g_Z6I?si=Ixzb8DhUYi5tXoec

Nele Vip

Player
Player
Poštovanje, Mujo i Abrahame

kao lider familije 6 meseci, zelim da prijavim ovu familiju koja svima nama liderima otezava i unistava zabavu na projektu, jer se neki doticni Lideri ne odazivaju na poruke i ostale stvari koje im pricamo da izbace citere, ali ne moze drugacije pa mora biti prijavljeno jer oni ne zele da reše..

U mojoj familiji dosta nas je starijih i dodjemo sa posla da odigramo koji event i zabavimo se ali dodje citer ovako i pobije nas sve, i mi ne mozemo nista da uradimo sem da svaki dan prijavljuljemo na forumu citere.

Pricao sam sa Liderima vecih familija niko ne moze da izadje u kraj sa ovom familijom i jos nekim manjim familijama sto prihvatataju Ban - Evejdere i tako zaradjuju od njih na eventima. Pomazu im tako sto im daju mogucnost ulaska na eventima. Kao lider znam da svako moze uci u familiju kod nekog i citovati i taj lider ne znati i biti ne upoznat sa situacijom, ali ovo se desava vec duze vreme, i lideri su upoznati sa svime i ne zanima ih nista.

Poštujem sve ostale familije na serveru i lidere istih, ratujemo zabavljamo se i ostalo, ko je bolji pobedice ali ne na ovaj nacin jer je ovo bezobrazno, takodje u konsultaciji sa nekoliko lidera vecih familija sam postavio ovu zalbu da se izadje ili nesto ucini povodom ovog pitanja.

Post in thread 'Posibble Cheat I 67422'
On consideration - Posibble Cheat I 67422

Dokaz gde Kiko priznaje da im pomaze da nameste Radius na citu ili sta vec, pogotovo pomazu kao Familija i namestaju citove ovima koji ne znaju da sakriju i ostalo.

Molio bih ako prodje zalba i utvrdi se da 67422 ima cit da se skine neformalna porodici, jer ce doticni napraviti novi nalog i uci kod njih u familiju i opet citovati na informalima.

Evo ga jos jedan citer sto zajedno prica sa ovim straletom i ovim citerima u voisu, i namestili su mu takodje aimlock kao sto se moze videti na POVU sto je poslao.

Last edited:

Salvatoree Rinna

Player
Player

opasni momci koji karaju kurve hahahaa, a koristi pomagala i ban evejduje. odi jebat te kurve koje tu nabrajas kad si takva faca, nego tu citujes s djecom od 15 god. sramota si za ljudski rod. opasni momci i mafija s granda

Kiko Smith

Player
Player
Meni je Ljudi Stvarno zao sta vi mislite da sam ja u EBK i da igram na serveru ali za zao ne igram i mozete da pricate do sutra ali ljudi sta vas ubijaju po eventima to nemozete im nista i da se zatvori Familija Opet EBK ce se otvoriti sa novi lider i ljude ce vas opet ubijati.

Yerolemou

Player
Player
Koliko god puta da okacite zalbu toliko puta cemo vas jace karati tako da ono samk napred!

Yerolemou

Player
Player
majku ti mrtvu u grobu jebem ti i tvoja gramatika bre idi uci ako ti je do toga sve ti jebem po kuci

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Sve dostavljene zalbe u dokazima vase su odbijene , sto se tice ostalih detalja ovde cemo dati odgovor
Hvala na razumjevanju

Odbijeno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom