Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Ledaer za SAHP I Zaki Sikterblueblood

zaki sikter

Player
Player

1. Vaše ime IRL Zacharias
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 7+ H
5. Vaš Discord zakisikter
6. Vaše ingame ime Zaki Sikterblueblood
7. Vaš ID 41954

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Svi misle da je SAHP nebitna i beskorisna organizacija ali po meni kada bih ja bio sledeci Leader SAHP-a imao bih puno promena i stvari u organizaciji jer ja iskreno mislim da sahp ima puno potencijala da bude vrlo dobra organizacija i ima dobro iskustvo,takodje pravio bih akcije koje cu se sa mojim HC-om dogovarati kako bi mogli da se te akcije u buducnosti naslede i budu primenjene u drugim organizacijama

2. Imam puno iskustva i prethodnih zanimanja u drzavnim organizacijama i vrlo dobro znam posao i duznost svake organizacije isto tako i ljude koje ce mi pomagati, e sada navao sam da imam prethodnih zanimanja na to mislim vrlo dobru komunikaciju sa clanovima iste,organizovanje akcija, rasporedjivanje po patrolama u slobodno vreme, dobro poznavanje akcija, i jos puno toga sto bi mi doprinelo boljim i laksim vodjstvom organizacije i bolji kontakt izmedju mene i clanovima iste.

3. Prvenstveno zeleo bih biti ledader State jer sam vec 3 puta bio leader crime-a pa zelim videti i state na poziciji leadera naravno u svim sam state upoznat i vrlo dobro iskusan sa prethodnim iskustvom i velikim cinovima sto mi dodatno pomaze voditi nesto poput nevedenog kao sto sam rekao u prethodnom |

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

1. skoro svaki zaposlenik LSPD (ukljucujuci i lidera) imace odredjen broj minimum hapsenja kako bi aktivnost bila veca jer sam primatio da u prethodnim organizacijama se lideri cuvaju da ne krse i slazem se sa njihovim ali ne bih bas ja tako iz razloga ssto i lider koji vodi sve ljude koje se trude i hapse tako mora i on kada moze i ima prilike ali polako bez previse gresaka iz razloga sto se moze lako pogresiti ali se mora pokusati

2. Top 3 najjaktivnijih zaposlenika nedelje dobivace bonuse na nedeljnom nivou jer smatram da na taj nacin motivisem ljude da sto vise rade i salazu se za organizaciju pa za uzvrat dobiju to

3. Kako bi dobio HC (ne ukljucujuci ljude koji su vec zagarantirani u organizaciji) moraces biti vrlo spretan aktivan strpljiv i efikasan jer mi nece moci bilo ko kako udje biti netko od koristi jer smatram da svako na isti nacin i isto tretiranje mora doci do pozicije koje zeli trudom

4.Svaki dogadjaj na koj ide state bice obavezan za svakog clana koj je trenutno aktivan jer zelim da ovaj SAHP bude aktivan i da skoro maksimalno svi budu tretirani na isti nacin od strane mene

5 Svaki Clan morace priznavati svoje greske i biti kaznjen u slucaju da dodje do neke nepravde jer po meni je to vrlo pametno jer kada bude kaznjen jednom on to vise nece ponavljati, no u slucaju da gresi, aja ga ne kaznim, on ce dobiti krila te ce misliti da ce mu to prolaziti i ponavljace greske jer ce misliti da ce proci

Cinovi koji ce vrlo verovatno biti poredjani na sledeci nacin (Moze doci do promena):

30. Državni Sheriff
29. Zamenik Državnog Sheriffa
28. Asistent Državnog Sheriffa
27. Šef Osoblja
26. Kapetan
25. Komandir Stanice
24. A.T.J. Kapetan
23. Glavni Inspektor
22.Supervizor
21. Zamenik A.T.J Kapetana
20. Zamenik Glavnog Inspektora
19. Instruktor obuke
18. Vodja patrole
17. Stariji A.T.J. Poručnik
16.Stariji Inspektor
15. Inspektor
14. A.T.J. Pilot
13. Off Road Tim
12. A.T.J. Poručnik
11. Zamenik Vodje Patrole
10. Sheriff Poručnik
9. Sheriff Narednik
8. Sheriff III
7. Sheriff II
6. Sheriff I
5. Sheriff Kadet
4. Sheriff Portir
3. Vucna Sluzba
2. Sheriff na obuci
1. Suspenzija

Kodovi:

10-1 -> Svi ljudi staju jedan pored drugog te formiraju pravu liniju
10-2 -> Negativno
10-3 -> Prekini komunikaciju na radio
10-4 -> Potvrdno
10-5 -> Ponoviti zadnji prenos
10-6 -> Zanemariti poslednji prenos
10-7 -> Odjava sa smene
10-8 -> Prijava na smenu
10-10 -> Pucnjava
10-14 -> Specijalna uniforma
10-20 -> Trenutna lokacija
10-21 -> Trenutno stanje
10-33 -> Potrebno pojačanje
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Čujem te u glavi, F8 + U

Puno hvala na citanju moje prijave,nadam se pozitivnim rezultatima i srecno svim ostalim kandidatima!

Top Bottom