Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4010
Players nickname
fffff
Suspect ID
47466
Date of violation
Dec 20, 2024
Time of violation
16:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qjAyrX_4BzM

DraganMarkovic

Player
Player
Molio bih da sankcionisete ovog igraca zato sto krsi pravila previse
1x G.P 1.4
2-3x pao pc check
par puta nije dostavio pov
1x BA
1x G.P 3.1
Dobio instant ban na EN2 za cheat na ID-u 153795 sto se moze i proveriti
i ko zna koliko jos kazni IG i dosta kazni za p.d 1.2 mg cl itd..
Pending review - NEPOSJEDOVANJE POV I 47466 i ovde ce verovatno dobiti ban zato sto nema pov

DraganMarkovic

Player
Player
Cjenim vas trud ali Pc check sam pao 2 puta , Jedambut nisam dosatvio pov , Ba kazna je bila 3 dana , a na EN 2 i dalje imam oba acc i nista nije prekrseno tako da pusa .
To sto si 2 puta pao pc check je dovoljno a na EN2 si dobio ban za cheat bez pc checka to dovoljno govori :)

Sordunavski osl

Player
Player
Da sam pao za cheat drugo ali nisam , Na en2 nisam banan za nikakav cheat jer imam i main i twink
dobro felixe,i ja sma pao 2 puta pc check ali ne zbog cita nego zbog hejz goti reduxa na kojem nije bio nikakav cit,ali ljudi misle da sam pao zbog cita :)

Sordunavski osl

Player
Player
dobro felixe,i ja sma pao 2 puta pc check ali ne zbog cita nego zbog hejz goti reduxa na kojem nije bio nikakav cit,ali ljudi misle da sam pao zbog cita :)
i prvi put sam pao zbog tracera na dc serveru kad sam bio pc checkovan,mozes rec sta oces ali sve je u logu

Pajser Lonely

Player
Player
Koliko jadno ne mozes na inf nista pa se kurcis to sto je pola ljudi ban evade i igra kao 67 68 i 69 K id to nista ali bitno felixa kaci te

Mr Felix

Player
Player
Koliko jadno ne mozes na inf nista pa se kurcis to sto je pola ljudi ban evade i igra kao 67 68 i 69 K id to nista ali bitno felixa kaci te
ne znam ko si . Toliko si dobar da nisi niti na listi za informal . baj baj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom