Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Possible Cheat, POV Request | ID: 51754

Status
Not open for further replies.
Your ID
526
Players nickname
Lyn Zuyev
Suspect ID
51754
Date of violation
Dec 24, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/sRUITmw72lA

Lyn Zuyev

Player
Player
Event koji se odvija futuristicka bitka, da napomenem ukoliko Dragan Macak bude pregledavao to nije arena nego event koji se odvija posto je ova zalba odbijena sa navodima da je to arena - Rejected - POV request, Posible cheat 51754

ID 51754 u datim snimcima koje vidite puca kroz kutije i objekte i ubija nas ide sam protiv nas 3 i idalje nas dobija, a osim toga navodi u zalbi koja je pre toga kacena na njega da se mi ne pomeramo i da stojimo u mestu, kao sto se moze videti po snimcima u mesto ne stojim i pucam ga a covek ne omasuje ni jedan metak, i treca stvar killovi mu se povecavaju bez da ubija ikog kao sto mozete videti na screenshotovima i snimku njemu se povecavaju killovi tek tako bez da ubija ikoga, izgleda da je decko pomislio da posto je 2 ujutru niko nece da ga snimi i okaci al jbg zajebo se. Molim admine da zatraze POV sa eventa i da se lice proveri za cheats.
-
Slika sa pocetka eventa gde on ubija jednu osobu a ima 2 killa - -
Slika sa kraja eventa gde on za event koji traje 4-5 min ima 43 killa -
Snimak 1 na kome mozete videti da ne ubija nikog a da mu se killovi povecavaju -
-
Snimak 2 na kome se vidi to sto decko prica da se mi "ne pomeramo" ja koliko vidim suprotno je -
-
Snimak 3 na kome se vidi da me covek puca kroz kutiju i skida mi helte -
-
Molim da se zatrazi snimak celog eventa posto su ovo samo neki od delova gde se moze primetiti tako nesto, hvala.

Kornison

Player
Player
Ja neznam zasto al vi trazite POV sa neceg sta nije nitno dok citeri lete po serveru sa citevima, aimlock reduxima i tim slično, da nezaboravim fast revove.

Kornja Gamfer

Player
Player
Ja neznam zasto al vi trazite POV sa neceg sta nije nitno dok citeri lete po serveru sa citevima, aimlock reduxima i tim slično, da nezaboravim fast revove.
Ajde mi objasni da li je okej da na bilo kom evetu treba da postoje citeri ili kao neki imaju prioritet

Kornison

Player
Player
Ajde mi objasni da li je okej da na bilo kom evetu treba da postoje citeri ili kao neki imaju prioritet
Taj dečko nije čiter nit ce ikada da bude znam ga i protiv je bilo kakvih softvera i čiteva. Umjesto da admini rešavaju čitere oni traze pov od događaja a ne eventa.

Sretna Nova Godina i sve najbolje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom