Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Biznismen

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Ugljesa
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: srna07
6. Vaše ingame ime: Ugljesa Rosse
7. Vaš ID: 14167

Dodatne informacije:

1. Lider za.....(San Andreas Higway Patrol)

Zasto zelite biti lider ove specivicne organizacije? (navedite tri razloga uz poboljsanje)

1.Moja zelja da postanem lider SAHPA potice iz jedne zelje to jeste da unapredim evikasnost i da poboljsam rad SAHP-A.Verujem da je kljuc svake organizacije kako bi napredovala je pruziti jasne smernice ka boljem radu SAHP-A i postaviti visoke standarde.Kao lider SAHP-A zelebo bi se isteci po nekom boljem radu u odnosu na prosle lidere,bolje bi donosio odluke i brze bi reagovao u nekim odredjenim situacijama.

2. Doprinos očuvanju javne sigurnosti i reda na poslu.

Kao lider zeleo bi da se bavim unapredjenjem rada na poslu da bi za gradjane bio sigurniji auto-put,a SAHP je savrsen za to.Moja strast i strpljenost i prevencija kriminala je kljucna u ovoj ulozi.Moja misija je da doprinosim očuvanju reda i sigurnosti, čineći autoputeve u San Andreasu sigurnijim mestom za sve vozače.

3. Razvijanje liderstva i jacanje tima:

Jedan od mojih kljucnih pojmova zasto zelim biti lider SAHP-A je moj fokus na izgradjni jaceg tima.Vodjenje organziacije ne znaci samo upravljanje,vec znaci i odgovornost samog lidera.Stovrio bi tim kakav se nije video u dosadasnjem periodu,stvorio bi ekipu koja bi presla sve prepreke da bi spasila zivot gradjana u San Andreasu.

Vas savet za poboljsanje Role-Play-a u organizaciji

Unapredjenje komunikacije i procedure

Postojali bi kodovi po kojima bi se moje kolege pa tako i ja sporazumevale na poslu.Na primer( 10-4,10-20)

Poboljsavanje treninga:

Kao sto sam vec napomenuo da bi stvorio ekipu kakavu grad Los Santos nije do sad video poboljsao bi jacinu mojih kolega i spretnost u nekim situacijama postoji za to trening,pojacao bi treninge na dnevnom nivou da imaju makar 2,za specijalne operacije (Akcije) postoji S.A.J. (Specijalna Anti Teroristicka jedinica) i S.A.J. bi u vecini operacija sutupao u kontakt sa ostalim Akcijama.

Detalji sistem patrola i operacija:

Sistem patrola bi stupao tako sto bi na dnevnom nivou bilo minimalno 2 patrole na auto-putu u koliko nema patrola,svo ljudstvo bi se zvalo na 10-1 i rasporedilo bi se ljudstvo po 2 u patrole.Kao sto sam napomenuo S.A.J. bi isao na svake Akcije i pored S.A.J.-A. ostale kolege bi isle na svake ackije koje bi bile u toku 1 dana.

Poboljsavanje komunikacije medju zaposlenima:

Kod mene u organizaciji bi bilo na primer ne bi bilo sefe da li smo da prijemu nego bi bilo po znackama koji bi svaki covek u SAHP-U dobio svoju znacku i to bi ovako zvucalo 105 za 101 da li smo na prijemu kolega.

Kriterijumi za ulazak u SAHP:
Minimalno 6 godina u gradu
Minimalno 10 godina OCC
Posedovanje licence za oruzije,i zdravstvenog osiguranja
Postovanje svih cinova SAHP-A
Poznavanje pravila grada
Postovanje pravila organizacije
Minimalna aktivnost 1h na dan.

Top Bottom