By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pod 1 nedovoljno dokaza , pod 2 to je moj custom redux pod 3 uradio si cist BA ...molim da se ovaj igrac kazni koristi hejz gotti redux koji nije dozvoljen
videcemo kad te provere dal je hejz ili je ''custom''pod 1 nedovoljno dokaza , pod 2 to je moj custom redux pod 3 uradio si cist BA ...
ajde videcemovidecemo kad te provere dal je hejz ili je ''custom''
pod 1 dovoljno dokaza pod 2 nije tvoj custom redux pod 3 hejzov redux je pod 4 nije dozvoljen hejzov redux pod 5 treba da mu se zatrazi pov za ba pod 6 ne moze admin da zatrazi pov na ovom eventupod 1 nedovoljno dokaza , pod 2 to je moj custom redux pod 3 uradio si cist BA ...
zatrazi pov za ba ajjaaaahahahhahaab , gltich roll je ba inace ako nisi znaopod 1 dovoljno dokaza pod 2 nije tvoj custom redux pod 3 hejzov redux je pod 4 nije dozvoljen hejzov redux pod 5 treba da mu se zatrazi pov za ba pod 6 ne moze admin da zatrazi pov na ovom eventu
Approved - TK,Bug abuse I 18969 evo pametni da vidis da ne treba drugi povpod 1 dovoljno dokaza pod 2 nije tvoj custom redux pod 3 hejzov redux je pod 4 nije dozvoljen hejzov redux pod 5 treba da mu se zatrazi pov za ba pod 6 ne moze admin da zatrazi pov na ovom eventu