Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Un ban appeal GP 1.8 | Sova Avos

Status
Not open for further replies.
Your ID
42833
Players nickname
Danilo Geri
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Dec 27, 2024
Time
18:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Danilo Geri

Player
Player
Postovanje, ovo nije zalba na admina koji me je banovao, gp 1.8 je pravilo gde twink i main ne smeju biti u interakciji, ja priznajem da mozda jesam to uradio, ali to je bila pocetnicka greska, gde nisam znao da se to ne sme raditi, mnogima ste ovo oprastali bas jer su pocetnici bili i nisu citali ta pravila...
Hvala najlepse! Sa pisanjem Vas necu smarati jer nemam sta da kazem bila je moja pocetnicka greska kad sam se vratio na projekat posle dosta vrmenea i to je to!
-Danilo Geri 🐌

Valentino Black

Player
Player
Decko iz kog razloga jebeno ti odgovaras ovde, najnebitniji si lik ovde. Znaci pali od ovog kad si klosar treba ti lecenje.
Vredjanje hvala to ce administracija resiti. ja sam samo napisao onos to je on uradio a pisao sam jer je on isto tako prvi meni pisao to je razlog ja umem ds uzvatim udarac jer me kacio za poklone i trazio 5 miliona da bi povukao zalbu previze nisko ja ovde nikog nisam uvredio pozdrav.

Valentino Black

Player
Player
Dok tebi Neki sasvim nebitni ljudi lajkuju tvoj apell moras da zapantis da su random ljudi a kod mene su ljudi koji su jaci pa cak i od mene velike glave i old ljudi duze na serveru od tebe i ljudi koji se cene i postuju ali ni jedan ne pravi greske kao ti plus su bile i vise sile ne svi pojedinci veliki pozdrav i ja nisam picka i ako sam te prijavio i dobio si Permu kao i ti mene ja ti zelim veliki uspeh i da sto pre dobijes unban al sutra malo veliki pozdrav #Haze

Status
Not open for further replies.
Top Bottom