By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko nikad nije krsio pravila i nikad skoro kaznjavan. Proteklih par dana imao je problem sa grafickom i morao je da menja i on snima preko programa od graficke. Desilo mu se da nije radilo snimanje sto se moze desiti bilo kome. Molio bih administracihu da pogleda zalbu i razmotri jos jednom zato sto smatram da decku treba da pruzimo drugu sansu.Momci ja radim na poslu svake druge nedelje skoro po cio dan i nisam imao vremena da gledam forum i mislio sam da radi snimanje. I kao sto se vidi na videu pucali smo nas dvoje i ja sam ga samo dovrsio. Na povu se vidi da on nas kaci za PD 1.3.Na povu se vidi da je on snimanje poceo tek 40 sekundi nakon pocetka eventa. Sto znaci da smo mi imali vremena da udjemo na mjesto na koje je snimljeno.Na kraju pova vidi se da je vreme 1:06 sto znaci da smo imali vremena da stignemo to toga mjesta.Izvinjavam se Administraciji i igracu sto mi nije radilo snimanje u tome trenutku.Zeleo bih da pruzite drugu sansu zato sto mi snimanje nije radilo i ako sam mislio da mi radi. I nikada do sada nisam kaznjavan na ovome serveru sva pravila postujem sto se tice svega da ne bi pravio greske i ometao druge igrace u RL.Hvala na razumijevanju unaprije.