Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48221
Players nickname
Popke Jagodic
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Dec 28, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FgETkhOrccs

Popke Popadic

Forum Warrior
Player
dobar administracijo , ja se stvarno izvinjavam sto sam prekrsio ovo pravilo nazalost nmg da vam opisem koliko mi je zao preko poruka , ali se nadam da cete mi dati jos jednu poslednju sansu , ja nisam igrac koji krsi mnogo pravila , poslednji put kad sam dobio kaznu neku je 13 novembra , prihvatam money wipe , samo bi voleo da se vratim na projekat , jer ga obozavam , ovako ja sam sam sebe prijavio za G.P 1.4 : Rejected - G.P 1.4 I 48221 i bilo je odbijeno ja sad ne znam i dao i infromacije kad sam napravio acc , mozda je adminu promlaklo nesto ali nije bitno , nadam se pozitivnom odgovoru hvala!

Popke Popadic

Forum Warrior
Player
Zasluzio je kaznu sad tu glumi nesto da mu je zao a kad on po cjele dane kaci sve zive onda kao prica da su pravila tu da se postuju zato se ni njega ne trwba pomilovat zasluzio je permu
Pod 1 : Draco ne trebas praviti lazne profile svi znamo ko si
Pod 2 : ja sam sebe prijavio i bilo je odbijeno jer sam priznao da sam prekrsio pravilo i hteo sam biti kaznjen

Popke Popadic

Forum Warrior
Player
Evo mene majstore ne brini nije lazan profil a da znate ovom ne dajte unban mnogo veliki forum warrior i los covek.Sto places sad da se vratis meni pises da te briga pahahahahahahahha.
Mene briga sto si ti meni namestio ban al ajde karma kucka kako kazu ,
Pod 1 : od jednom onaj profil teo je offline
A tvoj online smesno inace
Pod 2: vidim da te boli mgic

Popke Popadic

Forum Warrior
Player
Nemam razlog da pravim druge profile ti si propali forum warrior logicno da te ljudi mrze kacis svaki dan.Verovatno te niko i ovako ne voli a kamoli ovde u igrici. Srdacan pozdrav administracijo nemojte ovom skidate ban nije zasluzio.
Pa sve reci su za tebe suvisne toliko od mene , ko me je pitao da povucem povukao sam tkd ono ne placi vise za mg zz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom