ako je state ne mora da broji ako je u toku pucnjavau bilo kojoj situaciji moras da brojis a drugo decku je puklo kada ste ga vezali
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako je state ne mora da broji ako je u toku pucnjavau bilo kojoj situaciji moras da brojis a drugo decku je puklo kada ste ga vezali
ahahahaha a i na ovom snimku ti se cuje discord gde ti ovaj kaze idi f1 nakon cega si ti iscotovo snimak i sad lazes ovde da ti je osigurac izbacio sramota.
A zašto bi lupio F1 kad sam vezan, da sam hteo lupio bih ranijeahahahaha a i na ovom snimku ti se cuje discord gde ti ovaj kaze idi f1 nakon cega si ti iscotovo snimak i sad lazes ovde da ti je osigurac izbacio sramota.
daj crash log, posalji adminimaA zašto bi lupio F1 kad sam vezan, da sam hteo lupio bih ranije
kaze bivsi admin lagano momakahahahaha a i na ovom snimku ti se cuje discord gde ti ovaj kaze idi f1 nakon cega si ti iscotovo snimak i sad lazes ovde da ti je osigurac izbacio sramota.
URADI F1 BRATEEEkaze bivsi admin lagano momak
ovaj mi najjaci sto prica uradi f1nisaniti i pucati nije isto samo se opusti