Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila I Abraham Alkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21867
Players nickname
Nikola Baci
Administrators nickname
Abraham Alkhabib
Date
Dec 29, 2024
Time
11;36
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/892656/post-3159863

Nikola Baci

Active Member
Leader of unofficial org
Postovana administracijo,dobio sam ban za konstantno krsenje pravila kacio me igrac koji je krao od mene,dobio ban nastavio igrati na twink i livao kao osvetu.Mada to je manje bitno,pogledajte njegovu zalbu jos jednom vise puta stavlja iste kazne i sutacije npr gore pri vrhu istu 3.1 stavio je triput ili p.d 1.2 stavio je istu dvaput obratite molim vas paznju na to.Ja sam lider porodice nivo 4 i ne zelim da mi sve to propadne igram aktivno svaki dan i od proslog puta kada su me kacili za konstantno prije 7 mjeseci dobio sam samo 3 kazne u ovih 7 mjeseci.Ali on ih u zalbi ponavlja vise puta.Dosta ovih pravila su kada jos nisam poznavao server pravila i zelim da se iskupim zato pristajem na sve vrste moneywipea i dajte mi jos jednu sansu nikad nisam trazio unban sa nekog velikog bana kao sad i volio bih da mi date ovu sasnu da ne krsim pravila kao u onih 7 mjeseci,juce mi je igrac koji me je kacio id 46419 provocirao i usao u dvoriste,aj sam mu odbrojao i ubio ga ali on je napustio dvoriste,na mom kompu se to nije ucitalo i ucitao se vani tek kada sam ga ubio onda sam se izvinio i podigao sam ga mada to je manje bitno.Molim vas za jos jednu sansu jos jednom samo zbog fama koji vodim i kojeg mi je zao,aktivno igramo na serveru svi i idemo na evente,zahvalan sam na izdvojenom vremenu dok ste citali.Evo ovde link od igraceve zalbe Approved - Konstantno kresenja pravila I 21867

Nikola Baci

Active Member
Leader of unofficial org
Zelim dodati da imam dosta kazni na forumu ali vecina ih je od prije,pocetak ove godine ili prosla i zelim da mi oprostite na mom bahatom ponasanju koje cu promijeniti,obecavam jos jednom hvala na citanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom