Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tongela Tosic

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: ivantosic
6. Vaše ingame ime: Ivica Tosic
7. Vaš ID: 53544

Dodatne informacije:

Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

1. Želeo bih biti lider ove specifične organizacije zato što imam iskustva u RP i zato što sam bio u dosta državnih organizacija kao što su LSPD, EMS, SAHP, FIB. U FIB-u i SAHP-U sam bio high komanda. Samim tim, imam dosta iskustva. Zato što sam prošao kroz sve evente i znam kako se svi vode. Poznajem odlično pravila grada. SAHP mi je omiljena organizacija i voleo bih da rukovodim njom. Treba iskoristit njen pun potencijal, kapacitet i suzbiti kriminalne radnje na autoputu...

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Edukacija zaposlenih i regrutacija
Regrutacije će biti svaka 3 dana. Regrutacija ce biti ranije najavljena, a ne kao što se sada radi ,,u minut do,,. Obuka novih zaposlenih će najmanje trajati sat vremena i vršiće je isključivo high commanda ili ja. Ovo naglašavam jer se često dešavaju ispadi novih ljudi, upravo zbog neznanja.

2. Suzbijanje prekršaja i kriminala
Konstantno bih imao minimum 2 aktivne patrole na autoputu i vozača pauka koji bi zaplenjivao nepropisno parkirana vozila. Pored njihovog zadatka klasičnog patroliranja, imali bi zadatak da me izveštavaju o nekom masovnom okupljanju, potencijalnoj talačkoj situaciji i slično...GHETTO patrole svaki dan koje ce biti pod nadzorom viših činova.

3. Međuljudski odnosi u ogranizaciji
Bilo kakva toksičnost i nepoštovanje prema kolegama kako iz SAHP-a tako i iz ostalih državnih organizacija biće strogo sankcionisana. Trudiću se da ne idu uvek isti ljudi u patrole, već da ih mešam. Samim tim, bolje bi se upoznali i stvorila bi se prijatnija atmosfera.

4. Napredovanje na poslu

Svaki član (koji hoće da napreduje) je u obavezi da popunjava patrol log. U zavisnosti od njega dobio bi adekvatan čin. Patrol log i ostale parametre koji bi trebali da se popunjavaju ili šalju slike, bi kontrolisali moj tim i ja. Na primer, novi član po ulasku u SAHP, morao bi da proda 15 osiguranja, nakon toga da zapleni 20 vozila itd kako bi došao do "vrha".

5. Ostalo
Potrudićemo se da na talačkim situacijama high komanda pregovara što bolje. Svaki član mora da nosi uniformu i ne sme niko ici undercover. Ispitivali bi strozija pravila da bi ulazili sto iskusniji građani i da bi smanjili sanse da dobijemo kazne na organizaciju. High komande bi bili ljudi koji su dovoljno iskusni i bili u ostalim drzavnim organizacijama da bi sto bolje vodili SAHP. Svi moraju da popunjavaju patrol logove i time će dobijati rank up-ove i određene bonuse. Bili bi u dobrim odnosima sa svim drzavnim organizacijama (FIB, LSPD, GOV, NG i EMS). Strožije bi smo gledali da li ima kradja iz skladista i ubacivanja "preko veze". Svaki vid korupcije biće sankcionisan na način što će dobiti black listu 30 dana. Na svaku akciju na koju članovi budu išli i zabeležili u patrol logu dobijaće dodatne bonuse. Ni jedan član neće biti diskriminisan ni u jednom pogledu. Ukoliko ima neki savet za poboljšanje RP-a ili slično, rado ću ga saslušati!

Pravila za ulaz:

-Minimum 7 godina u gradu, 14god ooc
-Čist dosije
-Bez tetovaža na licu i na šaci
-Dobro poznavanje pravila grada
-Zdravstveno osiguranje i dozvola za oružije
-Minimum 2 sata aktivnosti dnevno

Pravila za članove:

-Svaki čin se može zaraditi aktivnošću i zato ne treba pitati za veći čin.
-Kada neko od high komandi zove na 10-1 svi koji su na dužnosti su u potrebi da se pojave.
-Zabranjeno zaustavljanje bez razloga "rutinska kontrola"
-Zabranjeno pražnjenje skladišta u lične svrhe

Kodovi:

10-1 - Doci na liniju na parkingu stanice

10-2 - Negativno

10-3 - Prekid razgovora na radiju

10-4 - Potvrdno

10-5 - Ponoviti prethodnu informaciju koja je recena na radiju

10-6 - Zanemariti prethodnu informaciju koja je recena na radiju

10-7 - Odlazak sa duznosti (na pauzu)

10-8 - Dolazak na dužnost

10-10 - Pucanje u toku

10-16 - Specijalna uniforma

10-21 - Provera statusa

10-99 - Zavrsena Situacija

Kod A - Pad igre

Kod B - Pritisnuti F8 i U

Činovi:

[1] Suspend
[2] Sheriff Regrut
[3] Sheriff Junior
[4]Sheriff Officer |
[5] Sheriff Officer ||
[6] Sheriff Officer |||
[7]Sheriff Senior Officer |
[8]Sheriff Senior Officer ||
[9]Sheriff Senior Officer |||
[10]Sef Sheriffa
[11]Zamenik Vodje Patrola
[12]Vodja Patrola
[13] ATJ Team Beta
[14] ATJ Team Alpha
[15]Mladji inspektor
[16] Inspektor
[17]Visi inspektor
[18] Instruktor ATJ-a
[19] Glavni inspektor
[20] Komandant ATJ-Beta
[21] Komandant ATJ-Alpha
[22]Komandant AJT-a
[23]Komandir Stanice
[24] Sheriff Šef Odeljenja
[25]Kapetan
[26]Major
[27]Pukovnik
[28] Assistent Drzavnog Sheriff-a
[29]Zamenik Drzavnog Sheriff-a
[30]Državni Sheriff

HVALA NA ČITANJU!!!

Ivan Goti

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: ivantosic
6. Vaše ingame ime: Ivica Tosic
7. Vaš ID: 53544

Dodatne informacije:

Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

1. Želeo bih biti lider ove specifične organizacije zato što imam iskustva u RP i zato što sam bio u dosta državnih organizacija kao što su LSPD, EMS, SAHP, FIB. U FIB-u i SAHP-U sam bio high komanda. Samim tim, imam dosta iskustva. Zato što sam prošao kroz sve evente i znam kako se svi vode. Poznajem odlično pravila grada. SAHP mi je omiljena organizacija i voleo bih da rukovodim njom. Treba iskoristit njen pun potencijal, kapacitet i suzbiti kriminalne radnje na autoputu...

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Edukacija zaposlenih i regrutacija
Regrutacije će biti svaka 3 dana. Regrutacija ce biti ranije najavljena, a ne kao što se sada radi ,,u minut do,,. Obuka novih zaposlenih će najmanje trajati sat vremena i vršiće je isključivo high commanda ili ja. Ovo naglašavam jer se često dešavaju ispadi novih ljudi, upravo zbog neznanja.

2. Suzbijanje prekršaja i kriminala
Konstantno bih imao minimum 2 aktivne patrole na autoputu i vozača pauka koji bi zaplenjivao nepropisno parkirana vozila. Pored njihovog zadatka klasičnog patroliranja, imali bi zadatak da me izveštavaju o nekom masovnom okupljanju, potencijalnoj talačkoj situaciji i slično...GHETTO patrole svaki dan koje ce biti pod nadzorom viših činova.

3. Međuljudski odnosi u ogranizaciji
Bilo kakva toksičnost i nepoštovanje prema kolegama kako iz SAHP-a tako i iz ostalih državnih organizacija biće strogo sankcionisana. Trudiću se da ne idu uvek isti ljudi u patrole, već da ih mešam. Samim tim, bolje bi se upoznali i stvorila bi se prijatnija atmosfera.

4. Napredovanje na poslu
Svaki član (koji hoće da napreduje) je u obavezi da popunjava patrol log. U zavisnosti od njega dobio bi adekvatan čin. Patrol log i ostale parametre koji bi trebali da se popunjavaju ili šalju slike, bi kontrolisali moj tim i ja. Na primer, novi član po ulasku u SAHP, morao bi da proda 15 osiguranja, nakon toga da zapleni 20 vozila itd kako bi došao do "vrha".

5. Ostalo
Potrudićemo se da na talačkim situacijama high komanda pregovara što bolje. Svaki član mora da nosi uniformu i ne sme niko ici undercover. Ispitivali bi strozija pravila da bi ulazili sto iskusniji građani i da bi smanjili sanse da dobijemo kazne na organizaciju. High komande bi bili ljudi koji su dovoljno iskusni i bili u ostalim drzavnim organizacijama da bi sto bolje vodili SAHP. Svi moraju da popunjavaju patrol logove i time će dobijati rank up-ove i određene bonuse. Bili bi u dobrim odnosima sa svim drzavnim organizacijama (FIB, LSPD, GOV, NG i EMS). Strožije bi smo gledali da li ima kradja iz skladista i ubacivanja "preko veze". Svaki vid korupcije biće sankcionisan na način što će dobiti black listu 30 dana. Na svaku akciju na koju članovi budu išli i zabeležili u patrol logu dobijaće dodatne bonuse. Ni jedan član neće biti diskriminisan ni u jednom pogledu. Ukoliko ima neki savet za poboljšanje RP-a ili slično, rado ću ga saslušati!

Pravila za ulaz:

-Minimum 7 godina u gradu, 14god ooc
-Čist dosije
-Bez tetovaža na licu i na šaci
-Dobro poznavanje pravila grada
-Zdravstveno osiguranje i dozvola za oružije
-Minimum 2 sata aktivnosti dnevno

Pravila za članove:

-Svaki čin se može zaraditi aktivnošću i zato ne treba pitati za veći čin.
-Kada neko od high komandi zove na 10-1 svi koji su na dužnosti su u potrebi da se pojave.
-Zabranjeno zaustavljanje bez razloga "rutinska kontrola"
-Zabranjeno pražnjenje skladišta u lične svrhe

Kodovi:

10-1 - Doci na liniju na parkingu stanice

10-2 - Negativno

10-3 - Prekid razgovora na radiju

10-4 - Potvrdno

10-5 - Ponoviti prethodnu informaciju koja je recena na radiju

10-6 - Zanemariti prethodnu informaciju koja je recena na radiju

10-7 - Odlazak sa duznosti (na pauzu)

10-8 - Dolazak na dužnost

10-10 - Pucanje u toku