Sve se vidi u POV-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne seci pov i ne pravi se naivan , zzKako ne mozes da zakljucis?Vidi se da je covek uradio VDM.Ovo je jedini POV koji imam.Sta ako dostavim duzi pov mozes da zakljucis da je VDM.Svaka cast.
Aj ne seri druze da imam duzi Pov poslao bi ga a i onako se vidi da se lik zakucao u mene ako mislis da je bilo slucajno imas neki deficit u mozguNe seci pov i ne pravi se naivan , zz
Paz kuj kaze , ja bar ne secem snimke i pokusavam da namestavam bezvezeAj ne seri druze da imam duzi Pov poslao bi ga a i onako se vidi da se lik zakucao u mene ako mislis da je bilo slucajno imas neki deficit u mozgu
Sta namestam doktore pa da namestam ne bi sigurno namestio za VDM.I koga da namestim kad me je lik izudarao kolima od blacka pa do auto pijace.Jel ono zakucavanje slucajno mozda?Paz kuj kaze , ja bar ne secem snimke i pokusavam da namestavam bezveze
ma topSta namestam doktore pa da namestam ne bi sigurno namestio za VDM.I koga da namestim kad me je lik izudarao kolima od blacka pa do auto pijace.Jel ono zakucavanje slucajno mozda?
Hvala Popke jako si ljubazanma top