Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53619
Players nickname
David Swayze
Suspect ID
64793, 55170
Date of violation
Dec 30, 2024
Time of violation
20:15
Proofs
https://youtu.be/vk8lclSJxzs

David Reyli

Player
Player
Sve se vidi u pov-u kako radi mg,i pritom mi broji na njegovom posedu a koliko znam da ima preko 3 stanova i to nije samo njegov posed!

zoxx neon

Player
Player
ja sam mu reko da napusti nas posed obrane masine a ja nisma znao da kupujes sta kao prvo a drugo tebe nije bilo strah za zivot znaci ti sebebe kacis za fear rp a mi mozda mg ali ikreno brate maol so pogresio moja kuca je zadnji kat bila tako da sorry brat ali ja sam ti rekoa

zoxx neon

Player
Player
Znaci kacis sebe lik za 3.1 fear rp mi smo ti brojali 5 sekundi privatni posed mi smo pitali 3 ili 4 vece sile a4+ admini i rekli su da smije a koji tocno neznam kada ja ih nisam pito nego kolege a sa su nikola armani reko da nesme ali cu ja da pitam senior admine dali moze tako da imali smo masinu i panele blizu tebe tako samo ti dali razlog a sebe kacis za 3.1 i mg a mi cemo isto dobiti mg a odbrojali smo 5 sekundi privatni posed tako da jbg brate self report isk.

David Reyli

Player
Player
Prvo se opismeni pa onda,ne mozes ti da ubijas ko ti dodje tu odakle ti znas da je neko hteo kao ja da kupi stan ili tu zivi?a drugo sto svi mgate.

David Reyli

Player
Player
Ovako ta masina i ti paneli bili su na krovu ja sam bio na prvom spratu,nakon onog trenutka kad ti je drug krenuo mgati rp je stao ne mozes ti da zabranis ljudima da oni dodju do svoje zgrade,pritom trebao si panele staviti negde druge ili ako vec imas kucu pa u TVOJE dvoriste da ih stavis a ne na zgradi pa ko pridje da brojis!!A polako iz dana u dan ti i tvoji ljudi iz familije dobijate warnove i demorgane,pa ti vidi.

zoxx neon

Player
Player
Ovako ta masina i ti paneli bili su na krovu ja sam bio na prvom spratu,nakon onog trenutka kad ti je drug krenuo mgati rp je stao ne mozes ti da zabranis ljudima da oni dodju do svoje zgrade,pritom trebao si panele staviti negde druge ili ako vec imas kucu pa u TVOJE dvoriste da ih stavis a ne na zgradi pa ko pridje da brojis!!A polako iz dana u dan ti i tvoji ljudi iz familije dobijate warnove i demorgane,pa ti vpaneli su bili iza tebe ali oke ali si slep

Jozo Bozo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 55170 ce biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.
ID 64793 ce biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom