Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Masovno kršenje pravila | 526

Your ID
4797
Players nickname
Hafiz Bajonet
Suspect ID
526
Date of violation
Dec 31, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bDZDSG8o4c4&list=RDbDZDSG8o4c4&index=2

Uki Beli

The GOD
Player
ID 526 masovno krši pravila provjerite mu kazne ingame i vidjet ćete da ih ima i više nego dovoljno za blackliste…

Takodjer mu treba blacklistovat i twink ID čiji ID ne znam jer ovaj mass rule breaker masovno krši pravila misleći da nikad neće dobit blacklistu za to što radi…
Pekmez kreno da place pa naso bas koga ce da kaci {mali info:ako ne igras nemoj se ni zaliti na druge da krse pravila samo smaras, a jos jedan info Cika Lyn nije prekrsio 10 pravila od kad je na serveru :rolleyes:}

Lyn Zuyev

Player
Player
ID 526 masovno krši pravila provjerite mu kazne ingame i vidjet ćete da ih ima i više nego dovoljno za blackliste…

Takodjer mu treba blacklistovat i twink ID čiji ID ne znam jer ovaj mass rule breaker masovno krši pravila misleći da nikad neće dobit blacklistu za to što radi…
hahahah, ja razumem da me kacis al bato, al sto nisi naveo neka pravila koja sam prekrsio ili zalbe na mene, hahahah, ako mislis na zadnju kaznu koju sam dobio skinuta je, kao i 80% kazni koje sam do sad imao mozes slobodno da proveris, cisto informativno, evo ti malo ozbiljnija kazna to jest ban koji sam dobio, - Reviewed - Pogresno donesena odluka | Noa Bollo - skinut, kao sto kazem i 80% kazni koje sam imao su mi skinute al ti slobodno pokusaj, ako ti vredi, al nzm samo sto nisi naveo ni jednu kaznu koju sam ja prekrsio? hahahh. Kaze i twink na kome krsim pravila hhahahaha koliko neinformisan covek twink koji nema ni jednu kaznu. Promeni ime u Pekmez Dezinformacija

Last edited:
Top Bottom