By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ajde budalo ne blamiraj se. Mislio sam da necu stati u njegovu odbranu ali ovdje hocu. Sa obzjrom da ga vecina mrzi i bar 80% servera provocira to je nista prekrsaja. A ja licno ga ne volim ali znam isto tako da taj Buki nece nikad doci prvi provocirati osim ako ti njega ne dirnes.ID 7156 masovno krši pravila ima 6 stranica na forumu i preko 100 kazni ingame preko 150 dana bana i tako dalje.
Ako su već pravila "ista za sve" onda je red da se ovaj "Mudjin miljenik" blacklistuje za masovno kršenje pravila.
I da nadodam od oktobra je preksio 2 puta G.P 6.15 tako da to je nista.Ajde budalo ne blamiraj se. Mislio sam da necu stati u njegovu odbranu ali ovdje hocu. Sa obzjrom da ga vecina mrzi i bar 80% servera provocira to je nista prekrsaja. A ja licno ga ne volim ali znam isto tako da taj Buki nece nikad doci prvi provocirati osim ako ti njega ne dirnes.
dragoljube ne seri a reporto si mu sve accounte ban da dobije a sad mu lizes supakAjde budalo ne blamiraj se. Mislio sam da necu stati u njegovu odbranu ali ovdje hocu. Sa obzjrom da ga vecina mrzi i bar 80% servera provocira to je nista prekrsaja. A ja licno ga ne volim ali znam isto tako da taj Buki nece nikad doci prvi provocirati osim ako ti njega ne dirnes.
Majmuncino jedna nemoj da te nadjem i mene si kacio imas srece sto sam smiren.Samo cu reci neznas skim imas poslaID 7156 masovno krši pravila ima 6 stranica na forumu i preko 100 kazni ingame preko 150 dana bana i tako dalje.
Ako su već pravila "ista za sve" onda je red da se ovaj "Mudjin miljenik" blacklistuje za masovno kršenje pravila.
Ko mene dira tako i zavrsi. Ne lizem se ja nikom ja i ne igram vise tako da boli me k...
stvarno mislis da te buki jos davnih dana nije hteo okaciti za 6,22?Ko mene dira tako i zavrsi. Ne lizem se ja nikom ja i ne igram vise tako da boli me k...
A ima vas retarda koji radite mnogo gore stvari. A buki i ostali koji me znaju nikad nisu niti ce mi ikad uspijeti ban namjestiti. Zivio
Tako je bolje hraniti konje sa kristijanom i andrejom polupanim nego igrat grandKo mene dira tako i zavrsi. Ne lizem se ja nikom ja i ne igram vise tako da boli me k...
A ima vas retarda koji radite mnogo gore stvari. A buki i ostali koji me znaju nikad nisu niti ce mi ikad uspijeti ban namjestiti. Zivio
Nabijem i tebe na karuTako je bolje hraniti konje sa kristijanom i andrejom polupanim nego igrat grand
Ahahahaahahahahahahahahahahaahahahaahahhahaha
Ti i da hoces igrat ne mozes a zasto ne mozes? Jer si GLUP i jedno malo deristeTako je bolje hraniti konje sa kristijanom i andrejom polupanim nego igrat grand
Kada te nadjem pa da vidimo svi ko hrani konjeTako je bolje hraniti konje sa kristijanom i andrejom polupanim nego igrat grand
Ove sekunde mogu uc na server sa drugog acca i ban ivejdat al nemam nista od toga sto cu igrat 2 dana i opet dobit ban i tako svakih 2 dana pravit accTi i da hoces igrat ne mozes a zasto ne mozes? Jer si GLUP i jedno malo deriste
Kako je blacklistovani I dalje vidim navracas na forum glumis da si bitanTako je bolje hraniti konje sa kristijanom i andrejom polupanim nego igrat grand
Potvrdjujem. Pored toliko igraca koji non-stop krse pravila vi ste nanišanili na Coveka koji je maksimalno posten i voli ovaj projekat!Ajde budalo ne blamiraj se. Mislio sam da necu stati u njegovu odbranu ali ovdje hocu. Sa obzjrom da ga vecina mrzi i bar 80% servera provocira to je nista prekrsaja. A ja licno ga ne volim ali znam isto tako da taj Buki nece nikad doci prvi provocirati osim ako ti njega ne dirnes.