Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Masovno kršenje pravila | 7156

Your ID
4797
Players nickname
Hafiz Bajonet
Suspect ID
7156
Date of violation
Dec 31, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BgQVMXtLWuw

DraganGagy

Player
Player
ID 7156 masovno krši pravila ima 6 stranica na forumu i preko 100 kazni ingame preko 150 dana bana i tako dalje.

Ako su već pravila "ista za sve" onda je red da se ovaj "Mudjin miljenik" blacklistuje za masovno kršenje pravila.
Ajde budalo ne blamiraj se. Mislio sam da necu stati u njegovu odbranu ali ovdje hocu. Sa obzjrom da ga vecina mrzi i bar 80% servera provocira to je nista prekrsaja. A ja licno ga ne volim ali znam isto tako da taj Buki nece nikad doci prvi provocirati osim ako ti njega ne dirnes.

DraganGagy

Player
Player
Ajde budalo ne blamiraj se. Mislio sam da necu stati u njegovu odbranu ali ovdje hocu. Sa obzjrom da ga vecina mrzi i bar 80% servera provocira to je nista prekrsaja. A ja licno ga ne volim ali znam isto tako da taj Buki nece nikad doci prvi provocirati osim ako ti njega ne dirnes.
I da nadodam od oktobra je preksio 2 puta G.P 6.15 tako da to je nista.

SecLex01

Player
Player

Kristijan Obama

Player
Player
ID 7156 masovno krši pravila ima 6 stranica na forumu i preko 100 kazni ingame preko 150 dana bana i tako dalje.

Ako su već pravila "ista za sve" onda je red da se ovaj "Mudjin miljenik" blacklistuje za masovno kršenje pravila.
Majmuncino jedna nemoj da te nadjem i mene si kacio imas srece sto sam smiren.Samo cu reci neznas skim imas posla

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Ko mene dira tako i zavrsi. Ne lizem se ja nikom ja i ne igram vise tako da boli me k...
A ima vas retarda koji radite mnogo gore stvari. A buki i ostali koji me znaju nikad nisu niti ce mi ikad uspijeti ban namjestiti. Zivio
Tako je bolje hraniti konje sa kristijanom i andrejom polupanim nego igrat grand

Emin Mehemdovic

Player
Player
Potvrdjujem👍. Pored toliko igraca koji non-stop krse pravila vi ste nanišanili na Coveka koji je maksimalno posten i voli ovaj projekat!

Last edited:
Top Bottom