By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!e ovako dans mi je igrac 51499 trazio patike yeezyi bele pa sam mu prebacio tim smo prekrsili G.P. 1.7 Znam da smo prekrsili to pravilo zeleo bih da se kaznimo
oa da i sada i pre mesec dana jer nemas para pa trazis od meneSam sebe si sad uhvatio u laži, gori si napisao da sam danas trazio a sad pises da sam pre jedno mjesec dana? Decko uhvati se pameti .
koja si ti ljiga od coveka , treba da te bude sram iskrenopre jedno mesec dana si mi trazio ove patike nemoj sada da se pravis lud da nebude posle ikakih problema
ahahha pa sta sam ja kriv kad me lik moli da mu dam patike ispunio sam mu dobro delo koje je traziokoja si ti ljiga od coveka , treba da te bude sram iskreno
karma je kucka kako kazu , daleko ces ti odgurati sa ovakvim namestanjima , svako lose zzahahha pa sta sam ja kriv kad me lik moli da mu dam patike ispunio sam mu dobro delo koje je trazio
sta je problem dao sam mu patike koje je traziokarma je kucka kako kazu , daleko ces ti odgurati sa ovakvim namestanjima , svako lose zz
ne pravi se glup kad vec jesi , jbg ce bude plakanja za unblacklist al ako Bog da neces nikad dobit unban..sta je problem dao sam mu patike koje je trazio
Ja cim napisem Toniju karma, mene pukne pa dobijem ban, nije karma za zajebanciju...karma je kucka kako kazu , daleko ces ti odgurati sa ovakvim namestanjima , svako lose zz
bas mi se gade ljudi poput tebee ovako dans mi je igrac 51499 trazio patike yeezyi bele pa sam mu prebacio tim smo prekrsili G.P. 1.7 Znam da smo prekrsili to pravilo zeleo bih da se kaznimo