Da napomenem igrac je 59k ID koro 60 ima 7 stranica
ovo je dobio za Cheat redux
da napomenem igrac ima 7 STRANICA a ovo je sa 2 jos ostalih 5 nisam stavljao
tako da mislim da bi se ovaj igrac trebao kazniti 59K ID A 7 STRANICA mislim da je malo previse
Approved - PG , FAIL RP | 59202
Pozdrav administracijo kao prvo izvinjavam se jer neznam kako glasi pravilo koje ovo lice krsi zato sam stavio ovakav naslov i neznam gde je zaposlen zato nisam navedio u zalbi ime organizacije.. KAO DRUGO: Ja i ovaj moj drug smo cekali neko vreme na parkingu da izadje nas drug iz fama kao sto...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.3|ID:39081
Moja mala cokoladica posto nezna da se puca, da bi me ubio bezi u gz i puca me iz gz veliki pozdrav za igraca, lideri drzavnih malo obratite paznju na ovakve igrace.
gta5grand.com
Approved - Cheat redux I 59202
Moja mala cokoladica koristi ilegalan redux i ilegalan karabin pa bi volio da se provjeri :)
gta5grand.com
Approved - Cheat redux I 59202
Moja mala cokoladica koristi ilegalan redux i ilegalan karabin pa bi volio da se provjeri :)
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15|ID:42090,65253
Lik broji a udaljen sam od blaga i to broj jos iz auta
gta5grand.com
Approved - Blackmailling|ID:35713
Lik govori da ukoliko ja nepovucem zalbu za BA da ce da zahteva pc check i da cu dobiti perma ban
gta5grand.com
Approved - Blackmailling|ID:35713
Lik govori da ukoliko ja nepovucem zalbu za BA da ce da zahteva pc check i da cu dobiti perma ban
gta5grand.com
Approved - RK:63708
vidi se u pov njegovi me robaju pa kaze njegov idem po taktiku noz i ubije me i opet me digne i opet me roba
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 59619 59202
Pucaju me bez da mi broje i namjerno se zabijaju u mene
gta5grand.com
da napomenem igrac ima 7 STRANICA a ovo je sa 2 jos ostalih 5 nisam stavljao
tako da mislim da bi se ovaj igrac trebao kazniti 59K ID A 7 STRANICA mislim da je malo previse