.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sine ja nisam to ja sam ti perma banovan Ramzi sam ja al ovako se zovem na forumu promenio sam iz gasa a to sto ti ruke nemas I u legama si plakao sto igram informala umesto tebe
nikad nisam plakao i svi znamo da si bezruki mali debil jer na eventima nisi imao vise od 2 killaSine ja nisam to ja sam ti perma banovan Ramzi sam ja al ovako se zovem na forumu promenio sam iz gasa a to sto ti ruke nemas I u legama si plakao sto igram informala umesto tebe
HahahHha burazeru o cemu pricamo plakao si na radio da mi ne daju tvoje mesto zemo jokernikad nisam plakao i svi znamo da si bezruki mali debil jer na eventima nisi imao vise od 2 killa
buraz mozes samo da kleknes i da mi popusisHahahHha burazeru o cemu pricamo plakao si na radio da mi ne daju tvoje mesto zemo joker
Hahahaha kao sto ti radis kimiju balavko mali imas 10 godinaburaz mozes samo da kleknes i da mi popusis
Buraz mozes da kleknes i da mi popusis kao sto si i na eventima uvek radioHahahaha kao sto ti radis kimiju balavko mali imas 10 godina
Tebe na eventu nisam video a I kad jesam padao si ko krusku to sto mislis da si pucac jer se prezivas rubiroza samo kvaris kimija i lazu jer su oni okej momciBuraz mozes da kleknes i da mi popusis kao sto si i na eventima uvek radio
Kako ja to njih kvarim? Kimiju sam uvek pomagao kad god mu je nesto trebalo ja sam tu bio za njega a ti sto si klosar i posvadjao si se sa Ogisom to je dokaz samo da ti kvaris Mintyx prezimeTebe na eventu nisam video a I kad jesam padao si ko krusku to sto mislis da si pucac jer se prezivas rubiroza samo kvaris kimija i lazu jer su oni okej momci
Nataknem te na tukiSVAKI OFF TOPIC DA SE KAZNI
Ja posvadjao nisam se samo se ogisha naljutio jer sam jednostavno bolji u sve igrice od njega a on te igrice no lajfuje I naravno mu je krivo a ovo ti si debilistican nebitalac reko sam ti kimi I laza su okej momci ti si debil sto lize bulju kimiju a to za ogisha on se posvadjao samnom ne ja snjim jer sam jednostavno bolji u sve igrice od njega a on no lajfa on se naljutio jer nisam bio na pcu 2 msesca usli smo u fortnite I nije mogo da me ubije to je njegov problem ja protiv njega nemam nistaKako ja to njih kvarim? Kimiju sam uvek pomagao kad god mu je nesto trebalo ja sam tu bio za njega a ti sto si klosar i posvadjao si se sa Ogisom to je dokaz samo da ti kvaris Mintyx prezime
JAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH NE NEGO PRAVI ID JE 9Pogresan id pravi id od tog lika je 4644 I slobodno ga saljite na pc check vec je jednom prosao i proce jos jednom
pogledaj si profilnu druze ti samog sebe pravis ovde glup i jos si sliko fonom i nije ti monitor cist uzmi ocisti ga plsPogresan id pravi id od tog lika je 4644 I slobodno ga saljite na pc check vec je jednom prosao i proce jos jednom