Postovana Administracijo. Zeleo bih da razmotrite zasto ja ne mogu da predam za Neformalnu Organizaciju?
Cekali smo od 5.12.2024 do danas 5.1.2025 da bi Administracija koja je zaduzena za Neformalne Organizacije
Odbila zahtev za Neformalnu Organizaciju razlog: IG kazne.
Nisam bio kaznjen ni jedan put od 5.12.2024 do danas 5.1.2025
Napisao sam bio zalbu gde sam bio kaznjen grskom jer admin nije cuo lepo situaciju gde je nakon desavanja kaznio mene svojom greskom evo linka iz moje situacije:
Gde sam lepo bez greske brojao gde, je nakon zalbe koju sam ja podneo protiv: Damjan Mikhailov bila prihvacena i kazna mi je bila skinuta. Voleo bih ako je moguce da se ovo razmotri i posteno donese odluka jer smo se trudili da ne dodje do grsaka i kaznjavanja i cekali smo celih mesec dana i sad zbog te greske admina koji me je kaznio gde nisam bio kriv i nisam prekrsio pravilo, usledjuje, da ne mozemo da dobijemo Neformalnu zbog te kazne, i jos 14 dana da cekamo zbog toga?. Hvala u napred.
Cekali smo od 5.12.2024 do danas 5.1.2025 da bi Administracija koja je zaduzena za Neformalne Organizacije
Odbila zahtev za Neformalnu Organizaciju razlog: IG kazne.
Rejected - Dragon Ball | Neformalna organizacija
1.Ime Porodice : Dragon Ball 2.Osnivač Porodice: Boza Han| 48842 3.Broj Porodične kuće: 1145 4.Discord osnivača porodice : boza_han 5.Link na forum osnivača porodice: Boza Han Fam Logo Fam outfit Priča familije: Priča kreće tako sto se doseljavamo moji drugari i ja iz Kobea u grad Los...
gta5grand.com
Nisam bio kaznjen ni jedan put od 5.12.2024 do danas 5.1.2025
Napisao sam bio zalbu gde sam bio kaznjen grskom jer admin nije cuo lepo situaciju gde je nakon desavanja kaznio mene svojom greskom evo linka iz moje situacije:
Reviewed - Zalba na Administratora G.P 6.15 | Damjan Mikhailov
U povu se cuje jasno i glasno kako brojim strancima da odu sa privatnog poseda gde nakon brojanja usledjuje pucnjava sa moje strane.
gta5grand.com