Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45101
Players nickname
Pera Momcilovic
Suspect ID
51850 42992
Date of violation
Jan 5, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Gjg4YpW0QEk

Indiana Jointz

Player
Player
ID : 51850 podrzava blacklistovane igrace sto se vidi u povu i dobijao je vise puta ban pa zatim unban i u logovima se moze videti da igrac vec vise puta krsi pravilo tako sto deli nalog zahtevam da igrac dobije bl zbog konstantnog krsenja pravila. ID: 42992 potvrdjuje moje godine sto nije dozvoljeno i racuna se pod doxing i trazim da se on takodje banuje.

OgnjenMiljevic

Player
Player
ID : 51850 podrzava blacklistovane igrace sto se vidi u povu i dobijao je vise puta ban pa zatim unban i u logovima se moze videti da igrac vec vise puta krsi pravilo tako sto deli nalog zahtevam da igrac dobije bl zbog konstantnog krsenja pravila. ID: 42992 potvrdjuje moje godine sto nije dozvoljeno i racuna se pod doxing i trazim da se on takodje banuje.
iskr trebaju pravila bit do 20 god da moze da igra a ne neki matori vosill da igra na serveru de su deca ? na sta vas poceca ? pe++++++
deda si jos uvek, na mladjima ostaje svet ti ides pre vremena,pozz Ogisa Miljevv

Jocke Bocke

Player
Player
iskr trebaju pravila bit do 20 god da moze da igra a ne neki matori vosill da igra na serveru de su deca ? na sta vas poceca ? pe++++++
deda si jos uvek, na mladjima ostaje svet ti ides pre vremena,pozz Ogisa Miljevv
Sine unblokaj me na dc ja sam ti ramzi

Jason Fedredov

Player
Player
Administracijo,mi svi znamo da ovakvim debilima nije mjesto na ovakvim projektima,za njih nije nista jer su nevaspitana mala derišta I vi sami to znate,po ovakvom kreštavom glasu da je djete debil I Bog bira I osobine I sve prije nego sto stvori nesto ovako,lp

OgnjenMiljevic

Player
Player
mislio sam da imas u gradu a ne ovako rl

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 42992 dobit ce kaznu za CD
ID 45311 dobit ce kaznu za CD + MG
ID 51850 dobit ce kaznu za MG
ID 47333 dobit ce kaznu za CD

Nedovoljno dokaza za Doxing !
Sto se tice ovog sto pricate o konstantno krsenje pravila , to mora kao zasebno da se okaci zalba , ne moze doxing + to , ne prihvatamo.
Takodje svi komentari koji su pisali uvrjedljive komentare dobit ce kaznu na forumu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom