Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Bloods Street Gang | Diego Tsukiyama 46268

diego tsukiyamaaa

Player
Player
Informacije
  1. Vaše ime IRL Antonio
  2. Vaše godine 16
  3. Vremenska zona gmt+1
  4. Prosjek online po danu 4-7
  5. Vaš Discord:diegoshinigami
  6. Vaše ingame ime Diego Tsukiyama
  7. Vaš ID 46268
Dodatne informacije
  1. Lider za The Bloods Gang

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.Dugo sam već na serveru,imam puno iskustva, igrao sam svašta, od svega ipak mi je najdraže bilo biti u Bloods-ima, najviše svog vremena proveo sam u ovoj organizaciji, upućen sam u njen rad i znam kako sve stvari funkcionišu.
2.Tim ljudi sa kojima sam dobar
- Oko sebe imam puno prijatelja sa istim, čak i većim iskustvom od mojeg, kada ja nisam tu mogao bi se 100% osloniti na njih, osim njih znam i neke lidere druge bande te bi mogli zajedno pravili opasne RP akcije i pokazali šta sve možemo zajedno.
3. Moje želje
-Želio bi svima pokazati koliko je zanimljivo rp-at u bandama i ako imate prave ljude da možete svašta s dobrom ekipom 4.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Rankovi bi bili dobijani po tome kako se zasluži,nema tih rankova "jer se znamo" Svaki član bi imao svoje pravo glasa, kao i da izrazi njegovo mišljenje.

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Pregled aplikacije u toku

6687db9cfdfe9f28236c1ef2.gif

Top Bottom