Zanima me pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!imas ilegalan redux i dobices kaznu za toZanima me pov
nemam pov ali on treba da dobije ban ima ilegalan redux ali ja ne vidim nista u njegovom povu da se misli da ja citujemNakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
ROK 12h
ID:59634 Da dostavi svoj POV sa eventa
ne snima sve slojeve.Zanima me pov
ahahahahahnemam pov ali on treba da dobije ban ima ilegalan redux ali ja ne vidim nista u njegovom povu da se misli da ja citujem
snimam brate od cega si primetio? gadjas ili oduzimas paznju od aim lock reduxa?ne snima sve slojeve.
ja sam rekao svoje koristis ilegalan redux a pogadjam jel znam da se pucam za razliku od nekogasnimam brate od cega si primetio? gadjas ili oduzimas paznju od aim lock reduxa?
ako ti znas da se pucas ja secem ruke!!ja sam rekao svoje koristis ilegalan redux a pogadjam jel znam da se pucam za razliku od nekoga
kako je ilegalan redux hahahah sta je illegal?ja sam rekao svoje koristis ilegalan redux a pogadjam jel znam da se pucam za razliku od nekoga
te sisekako je ilegalan redux hahahah sta je illegal?
ja nemam pov jer sam isao do pijace i slucajno upao u zonuNakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
ROK 12h
ID:59634 Da dostavi svoj POV sa eventa
ma najjaci si tija nemam pov jer sam isao do pijace i slucajno upao u zonu
jeste zivota mi pa jel mislis da bi dosao na 2min pred krajma najjaci si ti
znam al eto da pokusam da ispadnem covekcepovi neki ne mos povuci ako je admin zatrazio povvovovo