Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66888
Players nickname
Vili Man
Suspect ID
1555
Date of violation
Jan 6, 2025
Time of violation
22:39
Proofs
https://youtu.be/VDfkbAC9Dns

Marko97

Player
Player
Lik mi je opsovao sve zivo i rekao da sam retardiran + ubistvo bez razloga u pristustvu policije .U prilogu dostavljam POV u kome se sve vidi i cuje.Trazim najstroziju kaznu za ovo delo iz razloga sto je covek po broju cipela dosta u gradu i trebalo bi da bude primer kako se treba ponasati a ne ovako ko zna koliko jos njih je na isti nacin maltretirao bez ikakvog razloga.

Last edited:

Milan Darkin

Player
Player
Lik mi je opstovao sve zivo i rekao da sam retardiran + ubistvo bez razloga u pristustvu policije .U prilogu dostavljam POV u kome se sve vidi i cuje.Trazim najstroziju kaznu za ovo delo iz razloga sto je covek po broju cipela dosta u gradu i trebalo bi da bude primer kako se treba ponasati a ne ovako ko zna koliko jos njih je na isti nacin maltretirao bez ikakvog razloga.
lele sto si zajeban
juce usao na projekat

Zilee

Player
Player
Lik mi je opsovao sve zivo i rekao da sam retardiran + ubistvo bez razloga u pristustvu policije .U prilogu dostavljam POV u kome se sve vidi i cuje.Trazim najstroziju kaznu za ovo delo iz razloga sto je covek po broju cipela dosta u gradu i trebalo bi da bude primer kako se treba ponasati a ne ovako ko zna koliko jos njih je na isti nacin maltretirao bez ikakvog razloga.
pokazi ceo pov da se vidi sta ti radis

Marko97

Player
Player
To je ceo pov ako imate pov da sam ja nesto zgresio vi slobodno okacite i mene i spreman sam na posledice a ja druze ne radim nista jer me je prvo policajac zaustavio i legitimisao i onda je covek doticni prisao kao alo majmune nemoj da ti razlupam glavu bejzbol palicom i tada sam upalio kamericu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom