Informacije:
- Vaše ime IRL: Lazar
- Vaše godine: 30
- Vremenska zona: CET
- Od kada do kada ste inace ingame: Od 13:00 do 21:00
- Prosječna aktivnost po danu: 6-7H
- Vaš Discord: llazar0319
- Vaše ingame ime: Ragnar_Elkhabib
- Vaš ID: 1466
- Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Gde god bude imalo mesta!
- Zašto želite postati admin?
Želim postati admin kako bih doprinosio zajednici, pomogao u održavanju reda i pravila GrandRP i osigurao kvalitetno iskustvo za sve igrače. Smatram da imam potrebne veštine i iskustvo da obavljam ovu odgovornu ulogu, sa obzirom da sam vec bio administrator na GrandRP.
- Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti uključuju dobar smisao za organizaciju, brza sposobnost rešavanja problema, strpljenje i i dobre veštine. Takođe sam vrlo posvećen svojim zadacima i uvijek nastojim pomoći novim igračima.
- Koje su vaše najveće slabosti:
Nemam značajne slabosti, jer sam već bio administrator i imam iskustva u obavljanju svih administrativnih zadataka. Spreman sam da se nosim sa svim poslom koji dolazi s tom ulogom i verujem da mogu efikasno rešavati sve situacije.
- Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam. Iako RP-am jako dugo godina pocev od GTA:SA, vjerujem da mogu ponovo poceti obaveze admina i biti pravi izbor za tu ulogu.
- Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
- Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me sprečili da budem aktivan u igri.