Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ragnar Elkhabib

Don't waste your time looking back.
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Lazar
  2. Vaše godine: 30
  3. Vremenska zona: CET
  4. Od kada do kada ste inace ingame: Od 13:00 do 21:00
  5. Prosječna aktivnost po danu: 6-7H
  6. Vaš Discord: llazar0319
  7. Vaše ingame ime: Ragnar_Elkhabib
  8. Vaš ID: 1466
  9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Gde god bude imalo mesta!
Dodatne informacije:

1. Zašto želite postati admin?
    Želim postati admin kako bih doprinosio zajednici, pomogao u održavanju reda i pravila GrandRP i osigurao kvalitetno iskustvo za sve igrače. Smatram da imam potrebne veštine i iskustvo da obavljam ovu odgovornu ulogu, sa obzirom da sam vec bio administrator na GrandRP.

2. Koje su vaše prednosti?
    Moje prednosti uključuju dobar smisao za organizaciju, brza sposobnost rešavanja problema, strpljenje i i dobre veštine. Takođe sam vrlo posvećen svojim zadacima i uvijek nastojim pomoći novim igračima.

3. Koje su vaše najveće slabosti:
    Nemam značajne slabosti, jer sam već bio administrator i imam iskustva u obavljanju svih administrativnih zadataka. Spreman sam da se nosim sa svim poslom koji dolazi s tom ulogom i verujem da mogu efikasno rešavati sve situacije.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
    Da, spreman sam. Iako RP-am jako dugo godina pocev od GTA:SA, vjerujem da mogu ponovo poceti obaveze admina i biti pravi izbor za tu ulogu.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
    Nemam biznis.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
    Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi me sprečili da budem aktivan u igri.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom