na onom pove je pojenta da slusate sta zoxx prica na bubici aa ne sta se desava ing idi prvo procitaj sta sam napiso u opisu pa onda mi nesto tu pisiWtf kakav chit vidis da te pucao od napred neko sa kalasem
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!na onom pove je pojenta da slusate sta zoxx prica na bubici aa ne sta se desava ing idi prvo procitaj sta sam napiso u opisu pa onda mi nesto tu pisiWtf kakav chit vidis da te pucao od napred neko sa kalasem
nisam te ni pogodio mi smo bili na drugoj strani tako daevo ga pov od reintiga
kaze mi lik sa 9 godbaki na povu se nevidim niki cheat tako du cutnja mali kindexu
ja nisam reko da si ti mene pogodije vec neki drugi ????nisam te ni pogodio mi smo bili na drugoj strani tako da
sta se onda kurcis nemas niki dokaz da lik cituje ako nemas dokaz i snimmak u kojem je on tebe ubio daj nemoj se djabe kurcit ovde daj molim te mislim onoja nisam reko da si ti mene pogodije vec neki drugi ????
hahhahaahahaahono decko imas ti 9 godina ja imam 15 decko nisam te ni pogodio mi smo bili na brdu kod dizalice ali kk malo boje gledaj pov znas da ste na otvorenom konje sljepi iza pucaju slepac