Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appel GP 3.2 505032 | Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50532
Players nickname
Filip Mijatovic
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jan 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3krbO7F

ficoo

Player
Player
- Zalba na Administratora

Postvano Administracijo srecni praznici pre svega srecni praznici! nisam neko ko oce da vam se cmari nego cestitam radi danasnjeg praznika i radosti ka njmeu svima koj slave Ovako meni je zlabu na forumu pregledo jozo bozo a banovo Niko Salamanca istina je da sam rekao "Jbemeti ono sto ti kuva rucak " ali generalno pravilo 3.2
kaze ovako 3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne | Isključite zvuk 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana.
ja spominjao nijednog roditelja nisam jel njemu moze bilo ko da kuva rucak na primer kuvar komsija itd . .. pre svega smatram da nije u redu nikom psovati rodtileje niti mi je to ovde bila namer asta ako on nmema roditelje naprimer mnei je to uzasno kad neko nekom opsuje roditelja ali ja smatram i sigurans am da je jozo doneo gresko
takodje nije mi clij da sad ja nekog uvredim ali ova odluka je po meni ne pravedna i lose donesena ishitrena je

- Zathev za unban odnosno Appel

Mei je najlepse kad za praznike igram sa drugarima salimo se idemo na evente i pogotvo na dnasnji dan milsio sam da ce biti dobar da cemo igrati kao i svaki drugi dan ali.. zivot kaze drugacije mislim da bi trebao da dobijam unban iz razloga da mi danas bude super i sega hteo sam danas

da organizujem slavjle u ulici gde nam je fam i da slavimo svi zajedno pucamo u nebo da driftujemo vatromet prihvatio bi i money up stda se rad iako nije moja greska.....

ficoo

Player
Player
takpdje mi je jedan admin rekao da to nije kaznjivo i taodje nistemi unbanali nijedan twink a unbanali ste main to je ono kad sam dobio cinmi se za gp 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom