Postovani Admini obracam se povodom bana koji sam dobio zbog generalnog pravila 1.4. Moj drug sa id 7661 je prvobitno dobio ban za 1.4. On je mom bratu i meni napravio naloge sa idevima 61638 i 61256 da bi igrali kod nas jer mi nismo znali kako. trazio je unban i dobio ga je. Sa idievima 61638 i 61256 smo igrali na jednom kompjuteru. Imali smo i drugi kompjuter gde sam ja igrao sa id 61638, nakon bana tog naloga zbog 1.4 jer mi je drug napravio taj nalog ja sam napravio ovaj nalog sa id 68693 koji je trebao da mi bude main acc jer mi je prvi na ovom kompjuteru. Molim Vas da detaljno proverite sve moguce jer je ovaj nalog 100% moj main acc ali je doslo do pobuna zbog idieva 61638 i 61256. Zao mi je sto sam dobio ban jer sam znao da ne krsim nista i mislio sam da necu imati vise problema sa banovima. Jos jednom vas molim da skroz lepo proverite sve jer vam se kunem da ja nista ne krsim sa ovim nalogom. Ukoliko bude bio potreban money wipe prihvatam i ako sam greskom i nesporazuma dobio ban za koji znam da nisam trebao.