U povu se vidi da su me ubili prije neko sto sam usao u banku.
KRILE Samo Ljubav Player Joined Sep 20, 2024 Messages 82 Jan 8, 2025 #1 U povu se vidi da su me ubili prije neko sto sam usao u banku.
Danilo Geri Player Player Joined Nov 3, 2023 Messages 416 Jan 8, 2025 #2 Kristijan Floww said: U povu se vidi da su me ubili prije neko sto sam usao u banku. Click to expand... cry
Kristijan Floww said: U povu se vidi da su me ubili prije neko sto sam usao u banku. Click to expand... cry
Djordje Sapphire Player Player Joined Nov 5, 2023 Messages 330 Jan 8, 2025 #3 sta je ovde prekrseno da bude mass rule break?
Milan Bucojevic Player Player Joined Jun 8, 2022 Messages 790 Jan 8, 2025 #4 Pregled žalbe je u toku!
Milan Bucojevic Player Player Joined Jun 8, 2022 Messages 790 Jan 8, 2025 #5 Odbijeno Državne organizacije vas smeju ubiti ispred banke (kada je dogadjaj u toku) Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu. RS Server Administrator LSPD Curator GOV Curator
Odbijeno Državne organizacije vas smeju ubiti ispred banke (kada je dogadjaj u toku) Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu. RS Server Administrator LSPD Curator GOV Curator