Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29365
Players nickname
Aca Spiro
Suspect ID
19083 34359
Date of violation
Jan 8, 2025
Time of violation
20:25
Proofs
https://youtu.be/9pQYzUZMWa0

Strale Flow

Player
Player
Sve se vidi u POV. Bez razloga me ubili, i hapsili.
da si malo bolje pogledao video bi da imam korumpiranu biografiju a ti si se nalazio u sred geta gde mogu da te ubijem bez ikakvog rp razloga i bez brojanja 5 sekundi tako da ne znam gde je tacko moj fail ali ajde

Aca Spiro

Player
Player
To sto si reko da je u jednom momentu tvoj fam, pucaju te, ulazi u enterijer da bi izbego nesto, msm stv a i nije cjela situacija tkd...
cijela situacija je, postavio sam video od pocetka kada sam doso u geto, kao sto se vidi u pov-u ja s ovim nisam bio u kontaktu tek sam ga skuzio nakon sto sam umro. A s njim pricao nisam.

Daniel Ribolovac

Player
Player
cijela situacija je, postavio sam video od pocetka kada sam doso u geto, kao sto se vidi u pov-u ja s ovim nisam bio u kontaktu tek sam ga skuzio nakon sto sam umro. A s njim pricao nisam.
ja sam te jos pito sto si stojo tu reko si da vidis sta pd radi tkd nez sto kacis

Milan Bucojevic

Server Administrator
Server Administrator
Trnutno ne mogu da zakljucim ovu žalbu
Dostavite POV cele situacije
Imate rok 14h da dostavite POV

Svaki sledeći OffTopic će biti kažnjen

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
RS Server Administrator
LSPD Curator
GOV Curator

Milan Bucojevic

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno

POV Nije dostavljen u zadatom roku

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
RS Server Administrator
LSPD Curator
GOV Curator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom