By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da si malo bolje pogledao video bi da imam korumpiranu biografiju a ti si se nalazio u sred geta gde mogu da te ubijem bez ikakvog rp razloga i bez brojanja 5 sekundi tako da ne znam gde je tacko moj fail ali ajdeSve se vidi u POV. Bez razloga me ubili, i hapsili.
To sto si reko da je u jednom momentu tvoj fam, pucaju te, ulazi u enterijer da bi izbego nesto, msm stv a i nije cjela situacija tkd...Sve se vidi u POV. Bez razloga me ubili, i hapsili.
cijela situacija je, postavio sam video od pocetka kada sam doso u geto, kao sto se vidi u pov-u ja s ovim nisam bio u kontaktu tek sam ga skuzio nakon sto sam umro. A s njim pricao nisam.To sto si reko da je u jednom momentu tvoj fam, pucaju te, ulazi u enterijer da bi izbego nesto, msm stv a i nije cjela situacija tkd...
ja sam te jos pito sto si stojo tu reko si da vidis sta pd radi tkd nez sto kaciscijela situacija je, postavio sam video od pocetka kada sam doso u geto, kao sto se vidi u pov-u ja s ovim nisam bio u kontaktu tek sam ga skuzio nakon sto sam umro. A s njim pricao nisam.
pa bez razloga me uhapsili, nisam nista napravioja sam te jos pito sto si stojo tu reko si da vidis sta pd radi tkd nez sto kacis
pa sto si stavio zalbu na mene kad te ja nisam hapsiopa bez razloga me uhapsili, nisam nista napravio
Ja sam te uhapsio za 3.5 tako mi je receno tkdpa bez razloga me uhapsili, nisam nista napravio