Postovani Mujo ovu zalbu ti pisem iz dubine srca ja sam poceo da igram grand na 59769 i jedan drug je doso kod mene kuci i ja sam mu dao da mi radi na farmi ali on nije znao pravila i twerko je u gz i neko mu je zvao admina pa sam ja poceo da igram na 59815 i tu sam nastavio da igram ovu zalbu pisem ako me unbanas da me unbanas na 59815 jer mi je to kao main realno novi sam igrac i nisam znao za to pravilo kad sam prebacivo pare sa main(to mi je kao twink) na twink(to mi je kao main jel samo igram na njemu) i mislim da bi trebo da dobijem unban naravno kako ti slazes jer je jedan moj drug Vuk Paranoia 64000 dobio ban za 1.8 a pre toga je dobio na 64019 za kradju iz pda i za oba ta bana je dobio unban tako da nadam se da bi mogo da me unbanas jer mi je ovo prvi veliki ban svi banovi su mi bili po 7 dana a njih je bilo samo 3 realno mislim da je to malo za moj id. Ja priznajem da sam prebacivo pare i shvatio sam moju gresku i nece se vise nikad ponoviti izvinjavam se jos jednom Muji i svim ostalim adminima i obecavam da se to vise nikad nece ponoviti zeleo bih da me unbanas kao poklon za Bozic jer provodim svoje slobodno vreme da igram na ovom divnom projektu i igram svaki dan grand i podrzavam projekat i ovo mi je najbolji projekat ili ti server na kom sam igro i steko drugare i familije. Slazem se sa svime sto kazete i svakom kaznom, prihvacam money wipe bilo bi mi drago da me unbanas i da se vratim na projekat
1. I na main i na twink nalogu sam dobio ban i sada ne postoji baš nikakva mogućnost da nastavim da igram na ovom projektu i iz tog razloga prihvatam moneywipe
kao i sve ostalo što je potrebno da mi po mogućnosti dodelite unban makar na twink acc 59815
2.U potpunosti prihvatam grešku koju sam napravio i izvinjavam se celoj administraciji ukoliko sam vas na bilo koji način uvredio ili ostetio ovim potezom, takođe obećavam da se ovo vise nikada nece ponoviti.
Hvala na citanju i odvojenom vremenu koji si izdvojio da pregledas ovu zalbu hvala unapred i ugodan ostatak dana, veceri
NAPOMINJEM JOS JEDNOM PISEM UNBAN APPEALL ZA ACC 59815 AKO IMA IKAKVA MOGUCNOST DA GA UNBANATE
1. I na main i na twink nalogu sam dobio ban i sada ne postoji baš nikakva mogućnost da nastavim da igram na ovom projektu i iz tog razloga prihvatam moneywipe
kao i sve ostalo što je potrebno da mi po mogućnosti dodelite unban makar na twink acc 59815
2.U potpunosti prihvatam grešku koju sam napravio i izvinjavam se celoj administraciji ukoliko sam vas na bilo koji način uvredio ili ostetio ovim potezom, takođe obećavam da se ovo vise nikada nece ponoviti.
Hvala na citanju i odvojenom vremenu koji si izdvojio da pregledas ovu zalbu hvala unapred i ugodan ostatak dana, veceri