Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59815
Players nickname
Koki Takahashi
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Jan 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/FGeFPlJ

Koki Takahashi

Player
Player
Postovani Mujo ovu zalbu ti pisem iz dubine srca ja sam poceo da igram grand na 59769 i jedan drug je doso kod mene kuci i ja sam mu dao da mi radi na farmi ali on nije znao pravila i twerko je u gz i neko mu je zvao admina pa sam ja poceo da igram na 59815 i tu sam nastavio da igram ovu zalbu pisem ako me unbanas da me unbanas na 59815 jer mi je to kao main realno novi sam igrac i nisam znao za to pravilo kad sam prebacivo pare sa main(to mi je kao twink) na twink(to mi je kao main jel samo igram na njemu) i mislim da bi trebo da dobijem unban naravno kako ti slazes jer je jedan moj drug Vuk Paranoia 64000 dobio ban za 1.8 a pre toga je dobio na 64019 za kradju iz pda i za oba ta bana je dobio unban tako da nadam se da bi mogo da me unbanas jer mi je ovo prvi veliki ban svi banovi su mi bili po 7 dana a njih je bilo samo 3 realno mislim da je to malo za moj id. Ja priznajem da sam prebacivo pare i shvatio sam moju gresku i nece se vise nikad ponoviti izvinjavam se jos jednom Muji i svim ostalim adminima i obecavam da se to vise nikad nece ponoviti zeleo bih da me unbanas kao poklon za Bozic jer provodim svoje slobodno vreme da igram na ovom divnom projektu i igram svaki dan grand i podrzavam projekat i ovo mi je najbolji projekat ili ti server na kom sam igro i steko drugare i familije. Slazem se sa svime sto kazete i svakom kaznom, prihvacam money wipe bilo bi mi drago da me unbanas i da se vratim na projekat

1. I na main i na twink nalogu sam dobio ban i sada ne postoji baš nikakva mogućnost da nastavim da igram na ovom projektu i iz tog razloga prihvatam moneywipe
kao i sve ostalo što je potrebno da mi po mogućnosti dodelite unban makar na twink acc 59815

2.U potpunosti prihvatam grešku koju sam napravio i izvinjavam se celoj administraciji ukoliko sam vas na bilo koji način uvredio ili ostetio ovim potezom, takođe obećavam da se ovo vise nikada nece ponoviti.
Hvala na citanju i odvojenom vremenu koji si izdvojio da pregledas ovu zalbu hvala unapred i ugodan ostatak dana, veceri

NAPOMINJEM JOS JEDNOM PISEM UNBAN APPEALL ZA ACC 59815 AKO IMA IKAKVA MOGUCNOST DA GA UNBANATE

andooice

Player
Player
ovo je bila moja greska što sam okačio žalbu na igraca ja sam iz zabave okacio njega teo sam da sklonim ali admin je odregovao brzo pa nisam voleo bi da dobije un

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom