Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Families | Sasha Kristal

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sashaa

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Aleksandar

2. Vaše godine : 15

3. Vremenska zona : GMT +1

4. Prosjek online po danu : 5-7h

5. Vaš Discord : gdejespask1to

6. Vaše ingame ime : Sasha Kristal

7. Vaš ID : 63927

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Ja bi hteo biti lider ove organizacije zato sto imam iskustva u kriminalnim organizacije i hteo bi biti lider zato sto do sada nisam bio lider neke organizacije i bih hteo da se isprobam i u poziciju lidera neke organizacije i zato sam se odlucio da probam biti lider The Families.

-Hteo bi biti lider The Families zato sto imam dosta ljudi koj bi mi pomogli oko vodjenja organizacije i imam iskusan i dobar HC Team koj ce mi pomagati oko akcija, takodje i imam svoju turf ekipu koja bi turfala za moju bandu.

-Svako ko bi hteo da se pridruzi mojoj organizaciji morace znati pravila grada koj ce ga ispitati neko iz moih HC-a, ispitivanje ce biti sa nekoliko pitanja i koj ne sme da ima vise od 3+ gresaka tokom ispitivanja.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Svaki clan The Families treba da zna pravila server-a.
-Necu dozvoliti da ima nikakve svadje izmedju clanova u mojoj organizaciji

-Svaki clan koj ce biti aktivan i dolazice na akcije bice nagradjen sa rank-up i bonusom

Rankovi:

1.Suspend
2.New Boy
3.Diler
4.Supplier
5.Ghetto Leader
6.Grafit team
7.Grafit team lider
8.Corner Boss
9.Turfer
10.Enforcer
11.O.G.
12.Co-Leader

13.Leader

Sashaa

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Aleksandar

2. Vaše godine : 15

3. Vremenska zona : GMT +1

4. Prosjek online po danu : 5-7h

5. Vaš Discord : gdejespask1to

6. Vaše ingame ime : Sasha Kristal

7. Vaš ID : 63927

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Ja bi hteo biti lider ove organizacije zato sto imam iskustva u kriminalnim organizacije i hteo bi biti lider zato sto do sada nisam bio lider neke organizacije i bih hteo da se isprobam i u poziciju lidera neke organizacije i zato sam se odlucio da probam biti lider The Families.

-Hteo bi biti lider The Families zato sto imam dosta ljudi koj bi mi pomogli oko vodjenja organizacije i imam iskusan i dobar HC Team koj ce mi pomagati oko akcija, takodje i imam svoju turf ekipu koja bi turfala za moju bandu.

-Svako ko bi hteo da se pridruzi mojoj organizaciji morace znati pravila grada koj ce ga ispitati neko iz moih HC-a, ispitivanje ce biti sa nekoliko pitanja i koj ne sme da ima vise od 3+ gresaka tokom ispitivanja.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Svaki clan The Families treba da zna pravila server-a.
-Necu dozvoliti da ima nikakve svadje izmedju clanova u mojoj organizaciji

-Svaki clan koj ce biti aktivan i dolazice na akcije bice nagradjen sa rank-up i bonusom

Rankovi:

1.Suspend
2.New Boy
3.Diler
4.Supplier
5.Ghetto Leader
6.Grafit team
7.Grafit team lider
8.Corner Boss
9.Turfer
10.Enforcer
11.O.G.
12.Co-Leader

13.Leader
Povlačim

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interview za The Families koji će se održati u petak 24/01/2025 u 19:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom