Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P.1.1, 1.2 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29915
Players nickname
Gagi Bomba
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 4, 2025
Time
00:00
Proofs
file:///C:/Users/MEDRANO/Desktop/20250107140340_1.jpg

Gagi_Bomba

Player
Player
Pozdrav,

Javljam se povodom bana koji sam dobio za 1.1, 1,2

Siguran sam da nisam prekrsio ovo pravilo

Poznajem pravila vrlo dobro i nikad nisam davao nikome svoj acc, za ovo g.p.1.2, mi nije jasno, jer to je navodno za hakovanje, medjutim niko mi nije provalio u acc, niti sam ja nesto slicno nekome radio.

Nisam igrao oko nedelju dana zbog privatnih obaveza, i kada sam pokusao da udjem video sam da sam dobio ban.

Ukoliko je baš potrebno pristajem na money wipe, jer mi pare ne znace toliko, koliko volim da idem na evente i budem u krugu svojih drugova ali ipak mislim da je ovo neka greška, ipak vi to sve mozete provjeriti

Ne znam šta bi drugo napisao jer stvarno ne znam zašto sam dobio ban, ukoliko su vam potrebne neke informacije, da posaljem ip adresu, ili imate dodatnih pitanja stojim vam na raspolaganju.

Gagi_Bomba

Player
Player

Jel to ovaj nalog ???

Pozz za Akatsuki od svakog lika kome ste smestili ban....
Hahhaha neka ti ga,barem si se kurcio sa pikacu 2,3 dana kriminalcu nisam te prepoznao kad ti poraste ta sakica sto idalje pises sa njom u osvnoj skoli zadatke iz biologije i geografije,kad si vec sve provalio onda znas i gde sam pa naidji slobodno da popijemo kafu ;) GRAD JE NAS!:ROFLMAO:

Gagi_Bomba

Player
Player
Lagano Aki, od svog srca ti zelim da dobijes unban i da nastavis igru bezbrizno. A oko ove kafe ne idem na kafu sa nepoznatima, i ako te bas zanima imam 34 godine, slika nije moja vec sam je dobio.
Hahahhahahaha dete drago nisam Aki kad si vec tako veliki kriminalac kako sam kazes trebao bi znati da se ja zovem Dragan al ajde,Sta je sad stislo se govno kad se pozove na kafu 😘 Sto se godina tice to mozes pricati nekom drugom covek od 34 godine ima decu i zenu i vodi brigu o njima ne pise gluposti oko neke igrice po forumu i ne pise sigurno sa laznog profila,opet ti ponavaljam kad vec sve znas tako znas i gde sam i sta sam naidji slobdono stavicu gorku kafu da ne dobijes secer

Gagi_Bomba

Player
Player
Daj mesto vreme i kafu pijem iskljucivo sa secerom. Slobodno ne plasim se nekog debelog roma koji igra igricu po ceo dan. Pozdrav i za Coby-a...
Znas ti dobro i mesto i vreme nemoj da se pravis lud pisi mi slobodno na diskordu necu te pojesti pa cemo dogovoriti kafu sa secerom samo bojim se da ti ne prisedne kasnije ta kafa sa secerom,a sto se tice ovog doticnog kog spominjes vodi ga kuci kad ga vec pozdravljas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom