Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49474
Players nickname
Teddy Bear
Administrators nickname
Dragan_Macak
Date
Nov 28, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/78Vaf5J

TeddyM3

Player
Player
Pozdrav,

Javljam se povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila G1.4.

Dogodilo se sasvim slucajno i zelim naglasiti da jako dobro poznajem pravila te ih nikada ne bih prekrsio namjerno.

Doslo je do nesporazuma kada sam pokusao ulogovat se na twink nalogu. Naime slucajno sam pogrijesio pri unosu twink e-maila sto je rezultiralo ucitavanjem igre sa zahtjevom za odabir Pola. Odmah sam izasao iz igre nadajuci se da se novi nalog nije kreirao.

Nakon toga sam se obratio adminu Sova Avosu koji mi je objasnio nekoliko stvari i potvrdio da novi nalog nije kreiran. Takodjer mi je preporucio da se obratim Mazhoru i Abrahamu kako bih imao dokaze u slucaju da dodje do problema.

Medjutim kasnije me je neki igrac prijavio za kršenje pravila G1.4 Od tada je prošlo već 42 dana od kojih sam proveo na odmoru.

Sada kada sam se vratio zelio bih iskoristiti svoje slobodno vrijeme za igranje na projektu. Ako postoji mogucnost za razmatranje ove situacije bio bih vam jako zahvalan.

Hvala unaprijed na razumijevanju.

Dokazi:
Abraham :

Mazhor :

Status
Not open for further replies.
Top Bottom