Kada sam mu rekao da mi da legitimaciju, reko je dacu ti kurac i jos da mu popusim kurac...Sve u povu...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!e moj toni ovo je sve nvidia...jbg6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
Nije bitno jel Nvidia ili ne kad ne snimas sve slojeve, a to se vidi na videu. Samo laganoe moj toni ovo je sve nvidia...jbg
sve slojeve imam sta pricas tiV
Nije bitno jel Nvidia ili ne kad ne snimas sve slojeve, a to se vidi na videu. Samo lagano
AHAHAHAAAAH koristim nvidiuNe snimas sve slojeve, vidi se da koristis Alt + Tab.
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
Kakve to veze ima, ovo je rp, bilo bi glupo da svaki prica "Otvaram vrata od auta te stavljam u vozilo, pazi na glavu."evo ga duzi pov...dodao bih da ne govori uobicajenu proceduru kad nekoga ubacuje i vadi iz auta
onda ne vidis dobro brate jebigaAli ne snimas sve slojeve.![]()
Rijesit ce to Nikola valjdaVidi se gore onaj okvir oko chata, to se stvara kad se koristi alt + tab, tojest, kada prebacujes prozore. Nije lepo lagati.
AHAHAHAHA to je zato sto pricam na tab mnogo si pametanVidi se gore onaj okvir oko chata, to se stvara kad se koristi alt + tab, tojest, kada prebacujes prozore. Nije lepo lagati.