ttt
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bas zato JE POLICIJA JACA OD VAS! ZIVELI!
kace povecanje plata gospodine Brnabice
bas zato JE POLICIJA JACA OD VAS! ZIVELI!
kao prvo ja nisam gospodin , JA SAM GOSPODJA, Kao drugo nece nikad biti plata jer si tako bezobrazan prema politicarima koji zive u ovoj ogromnoj SRBIJI! ZIVELI!kace povecanje plata gospodine Brnabic
Ako si mi rekla, studenti su krivi.kao prvo ja nisam gospodin , JA SAM GOSPODJA, Kao drugo nece nikad biti plata jer si tako bezobrazan prema politicarima koji zive u ovoj ogromnoj SRBIJI! ZIVELI!
A I TAKO JE, UPRAVO MI JE LEGLO PIVO KAO MAJKA NA MRTVO DETE, ZIVELA SRBIJA!ZIVELI!Ako si mi rekla, studenti su krivi.
ne dovoljan rp razlog da pocnes da pucas bez 5s , plus je on fibovac norm ima da udje u situaciju kad vidi kolege na podu i vas sa puskama ukljuci mozak2 na 1 ides bez biografije, plus smo se pucali sa fibovcima 5 sekundi pre nego sto si doso i ti mi ulazis sa pumparicom u situaciju, norm da cu da te ubijem
Da si kriminalac uzivo, i da si upravo izaso iz pucanja i da ti dodje jos jedan lik sa puskom + njihov kolega, koji ti je prisao i uperio pusku u tebe ti ga nebi pucao?ne dovoljan rp razlog da pocnes da pucas bez 5s , plus je on fibovac norm ima da udje u situaciju kad vidi kolege na podu i vas sa puskama ukljuci mozak
moras da mu izdas zahtev , ovo je cist rdmDa si kriminalac uzivo, i da si upravo izaso iz pucanja i da ti dodje jos jedan lik sa puskom + njihov kolega, koji ti je prisao i uperio pusku u tebe ti ga nebi pucao?