Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34155
Players nickname
Lamar Mic
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Jan 11, 2025
Time
21:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/911369/

LamarFushiguro

Player
Player
Postovanje administracio. Sinoc sam pozvan na pc check zbog ove zalbe.
Rejected - POV REQUEST | 34155 Nudjeno mi je da se zalba povuce da pov posaljem u dm. Odbio sam i jedno i drugo jer stvarno nemam sta da krijem ne bavim se citovanjem i slicnim stvarima. Igram pucacke igre 20 godina nikada nisam citovao. Pao sam PC check zbog navodno nedovoljno guste vode tj okeana kada se zaroni u nju sto me pomalo sokiralo. Koristim legalan redux vec 4 meseca skoro odigrao sam preko 10 famwar meceva dobar deo tih povova je poslan istom adminu koji me je pc checkao sinoc. A vece kada je pomenuta zalba napravljena sam takodjer igrao famwar i poslao Pov istom adminu. Naravno nista sumnjivo nema niti odskace od normalnog pucanja ponasanja nisana itd itd u sta se i admin uverio tokom pc checka kada se i najmanji piksel pogadja oko njegovog tela. Nisam hteo ni da verifikujem fajlove cak sam adminu slao u dm koji treba da me pc checka kada cemo to odraditi da ne bude da bezim i slicno jer naravno nisam iz te price ponavljam niti sam ikada pomislio na to. Imam svega nekoliko kazni za preko 2 godine igranja skoro 10000 sati na serveru i pola milijarde u stvarima te mi je besmisleno da rizikujem to sve radi nebitne sfere u 2 ujutru za porodicu u kojoj nas je ostalo svega nekoliko. Nadam se da cete razmotriti ovo sto sam vam napisao i da cete doneti ispravnu i postenu odluku jer smatram da nisam nicim zasluzio ovaj ban na 60 dana. P. S ovo nije nista licno protiv admina koji me je banovao skroz se korektno poneo na pc checku. Veliki pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom