Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Deda Detlic

Player
Player
1. Vaše ime: Deda Hey (LifeInvader)
2. Ime administratora: Nikola Armanii
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pomogao mi je da sprovedem snimanje plaćene reklame, tako što je sankcionisao igrače koji su kršili pravila servera (pzz 1.1, g.p. 6.15 i vdm)

Anunnaki Nibiru

Player
Player
1. Vaše ime: Anunnaki Husler
2. Ime administratora: Esko Bar
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pre svega momka znam nekoliko godina, slucajno smo se sreli na projektu. Proveli nekoliko mandata u GOV-u, i tad mi je pomagao oko pravila i objasnio sta mi nije bilo jasno, i sada takodje uvek odgovori na pitanje i objasni. Sve pohvale Esko samo napred!

Nikola Anderstod

Player
Player
1. Vaše ime: Nikola Anderstod
2. Ime administratora: Noa Bollo
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Odlican je svaki put mi odgovori na tikete i zna svoj posao kako se radi i sve sve pohvale za njega!

Stefan BlackBlood

God said,"I heard your prayers.Now trust My timing
Player
Information:

1. U ovom odjeljku svoju zahvalnost možete ostaviti administratorima.
2. Vaša zahvalnost treba biti zapisana u formatu i treba imati jasnu bit same zahvale.
3. Za nepotrebne uvrede u ovoj temi. Račun na forumu će biti blokiran.

Obrazac za pisanje zahvalnice:

1. Vaše ime:Stefan Gotti
2. Ime administratora:Tarik Fallcone
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje):Odlican je svaki put mi odgovori na tikete i moze da se nasali s njim kroz pomoc.Obozavam ga

Last edited:

Vuk Flow

Player
Player
1. Vaše ime: Vuk Fllow
2. Ime administratora: Tarik Fallcone Milan Bucojevic Nikola Armanii
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Administrator Tarik je tu u kasnim satima i brzo odgovara na tikete. Administrator Milan je aktivan i jako dobro zna kako da postupi u situaciji. Administrator Nikola je jako aktivan i na forumu jako dobro pregleda žalbe. Sve pohvale za njih momci se baš trude!

CoA AmAtO

Player
Player
1. Vaše ime: Coa Amato

2. Ime administratora: Tarik Fallcone

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Dečko jako dobro poznaje pravila aktivan i tu ovek da pomogne igracima.

Top Bottom