Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20051
Players nickname
davor
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 12, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://studio.youtube.com/

Ebk[''

Player
Player
Postovanje Administacije
Pred neki dan ovaj igrac ID 42670 dobio na En3 projecktu ban za cheats kako sto moze da se vidi na prof kako je dobio ban od main administratora Floki Vilgeroarson ID 9.Zeleo bih da se kazni najstrozije.

Choda Raven

Player
Player
Postovana administracijo pristajem na bilo kakvu vrstu pc checka il uvjere da nemam cheat a ti davori svi znamo sta si kupovo!

Ebk[''

Player
Player
Postovana administracijo pristajem na bilo kakvu vrstu pc checka il uvjere da nemam cheat a ti davori svi znamo sta si kupovo!
Nez sta sam kupovo ali znam da te bano main admin na en3 za cheats ne za pc cek pa da si pao za redux

Ebk[''

Player
Player
Nez sta sam kupovo ali znam da te bano main admin na en3 za cheats ne za pc cek pa da si pao za redux
I ja bi hteo admin da ga kazni najstozije bidejki nije lepo da se cituje na ovaj prelep i divan projekt i kako na drugi isto dobri projekti da se cituva.Ja bi uzeo u obzir sto te bano main administrator na en3 za cheat ne za redux😁

Status
Not open for further replies.
Top Bottom